PRECRTALA SLOBU ZAUVIJEK: Ti si ološ i šljam, da umireš ne bih ti pomogla!

Show
 PRECRTALA SLOBU ZAUVIJEK: Ti si ološ i šljam, da umireš ne bih ti pomogla!
.

Teodora Džehverović je na početku "Zadruge" njegovala pravo prijateljstvo s Lunom Đogani, međutim ono je puklo kada ju je blogerka izdala i svima otkrila da je pjevačica spavala s Anđelom.

Od tog momenta njihov odnos je krenuo da se urušava vrtoglavom brzinom. Ipak, danas je Luna riješila da bude dobra prema Teodori kojoj nije bilo dobro, pa joj je donijela uvin čaj.

Zanimljivo je da je taj potez Slobu Radanovića veoma iznervirao, a popularna pjevačica bila je šokirana time, pa se požalila Lepom Mići.

- Danas je mene bolio stomak, upalu bešike sam dobila i jedina osoba koja u kući ima uvin čaj je Luna. Nemamo koga da pitamo, znam da je ona imala tu ešerihiju. Ja kažem jel možeš da nam daš za jedan čaj ako nije problem i ona kao "Naravno, naravno" - kazala je Teodora u povjerenju Lepom Mići.

- Dečko, za mene si ti mrtav! Za mene si ti mrtav. Nema te više i to je to. Nemoj više da si mi se obratio i da umireš ja za tebe ne postojim, pošto si takav ološ i šljam - pričala je Teodora sama sa sobom, ali u želji da je Sloba čuje, piše Kurir.rs.

Ne propustite