U Konjicu prvi 'Unplugged demofest - bez struje'

Kultura
U Konjicu prvi 'Unplugged demofest - bez struje'
.

Centar za kulturu Narodnog univerziteta Konjic organizira prvi "Unplugged demofest - bez struje", u sklopu kojeg će biti predstavljen revijalni program "Konjicmusicform-a“.

Riječ je o jedinstvenom i originalnom programu koji ima za cilj da prezentira umjetničke vrijednosti domaće muzičke scene, s akcentom na produkciju iz Konjica.

Prezentacija izvedbi umjetnika iz konjičkog kraja bit će upriličena na koncertu, koji će se održati u srijedu, 27. decembra, u kino sali Narodnog univerziteta Konjic, s početkom u 20 sati, najavili su organizatori.

Na koncertu će učestvovati: Band „Maratonci“, „Konjički tamburaši“, Ansambl „Rezonanca“, „Acucstic live lounge“, te solisti Berin Buturović, Suana Muhibić, Aldina Medija, Ezad Habibija, Zejd Šoto, Dženan Jahić, Dragan Janković, Srđan Andrić, Amna Keskin, Alem Kadić, Elmin Sultanić, Alija Korić, Elmas Alić, Hamza Sokolović, Samir Alebić, Alma Subašić, Belma Osmančević, Anida Šoljić, Vedrana Alagić, Ema Vajzović, Ilma Bubalo, Mia Bakoš, Amina Madžak, Lamija Badžak, Lana Mustafić i Esma Sultanić.
       

Ne propustite