ANABELA KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA GAGIJEM: Evo zašto je pukao njihov brak!

Show
ANABELA KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA GAGIJEM: Evo zašto je pukao njihov brak!
.

Anabela Atijas i Gagi Đogani devedesetih godina bili su prava atrakcija, a grupa "Funky G" bila je jedna od najpopularnijih dens grupa u to vrijeme. Njih dvoje upoznali su se u Gagijevoj plesnoj školi, ubrzo nakon toga su se i vjenčali, 8. marta 1996. su dobili kćerku Lunu, a nakon toga su krenuli problemi. I Anabela i Gagi o istima su govorili javno iznoseći potresne detalje i situacije kroz koje su prolazili zbog Gagijeve sklonosti drogi od koje se liječio.

Zbog cjelokupne situacije, veliko iznenađenje za javnost bilo je ponovno zajedničko pojavljivanje Anabele i Gagija u javnosti, i zajedničkog nastupanja kao "Funky G".

Međutim, Anabela sada vrlo jasno objašnjava šta je zapravo bio njihov problem.

"Mi smo bili kao svaki par koji se rastavi... Puno neizgovorenih riječi. Što ljudi više viču, više se udaljavaju, a u stvari je trebalo lijepo da se ispričamo i tu više nikada nije bilo nikakvih problema i nesuglasica", kaže Anabela.

Anabelu u posljednje vrijeme često viđamo u starom, dens fazonu, a ona je presretna što javnost to primjećuje.

"To mi je drago da čujem... Svoj na svome, što se kaže. Ja sam prepoznatljiva po tome i uvijek sam se, izbegavajući to, osjećala nepotpuno. Kada sam u jednom periodu prestala da budem to što jesam, u startu dens pjevačica. Kako god to neki tumačili, ja sam ponosna na to kako sam na ovoj muzičkoj sceni nastala, postala... Na koji način i kada je to bilo", priča Anabela.

Kako kaže, ona i Gagi napravili su dogovor da za potrebe grupe nastupaju zajedno.

"Mi smo se dogovorili za potrebe grupe, taj "reunion" Funky G. Ja sam uvijek tu, raspoložena. To je samo jedna dobra zabava, evociranje nekih lijepih uspomena. Ja sam tu za Gagija 100 posto, u kom god momentu i on to zna. Tu smo mi, kao porodica. Ja, zajedno sa mojim suprugom", iskreno kaže Anabela.

 

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Ne propustite