ANABELI ĆE POZLITI: Tamara Đurić nije štedjela ni nju ni Lunu, POGLEDAJTE ŠTA IM JE PORUČILA!

Show
ANABELI ĆE POZLITI: Tamara Đurić nije štedjela ni nju ni Lunu, POGLEDAJTE ŠTA IM JE PORUČILA!
.

Anabela i njena kćerka Luna postale su glavna tema mnogih poznatih ličnosti. Poslije rata s reperima, oglasila se i Tamara Đurić koja je vrlo oštro prokomentarisala dešavanja u rijalitiju i ponašanje jedne majke.

Naime, Tamara je poludjela zbog Luninog komentara upućenog njoj, pa je odlučila da joj odgovori u svom stilu.

Ona je na svom Fejsbuk profilu poslala poruku Đoganijevom, a da nije štedjela ni nju ni majku Anabelu Atijas, s kojom se već prepucavala preko medija prije nekoliko mjeseci.

"Tvoji komentari su stabilni i utemeljeni u pamet kao mlijecni zubi kod djeteta u prvom razredu. Mozak na stupnju razvoja osrednje ćurke u karton naselju ispod mosta, ali prije upotrebe "mozga" provjeri da l' ga imaš, pa onda motoričkim sistemom izgovora izgovori nešto, ako ti vilica i usta ne služe samo za oralno zadovoljavanje. Prije svakog komentara kao dokaz osnovne higijene priložiti zubni karton. Bolje da ste je čuvali da je po tradiciji prodate negdje i živite od toga nego što obrukaste ovo jadno dijete zarad jedne pjesme koju izdade joj majka Razija. Lako ti je da se kuneš u Anabelu kad ti se majka zove Razija. A definicija blama će ti se sama kasti kad izađeš iz vile i vratiš se u mahalu", poručila je Đurićeva.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite