Rekao joj da bi bio sa njom da je mršavija: NJEN ODGOVOR GA OSTAVIO BEZ RIJEČI!

Zanimljivosti
Rekao joj da bi bio sa njom da je mršavija: NJEN ODGOVOR GA OSTAVIO BEZ RIJEČI!
.

Nakon što je Mišel Tomas (30) izašla na prvi sastanak sa jednim muškarcem, rekao joj je kako ga mnogo privlači njen um, lice i osobine, ali ne i tijelo. Tada je odlučila da mu javno odgovori.

Michelle i Simon prije nekoliko su tjedana izašli na spoj.

Častio me večerom i držeći se za ruke šetali smo se plažom. Kad me otpratio do stanice vlaka, poljubili smo se i iako nije bilo vatrometa ni iskri, bila je to ugodna večer, kaže Michelle koja je sljedeći dan dobila poruku koja ju je šokirala.

Ti si slatka i zabavna i tip djevojke s kojom bih volio biti kad bi moji um i tijelo to samo dopustili. Neću tu muljati, stvarno te obožavam i mislim da si najzgodnija djevojka koju sam upoznao, no moj um privlače mršavije djevojke. Privlači me tvoj um, tvoje lice i osobnost, no to ne mogu reći za tvoju figuru. Molim te pokušaj mi oprostiti. Obožavam te.

Na svom blogu Michelle je odgovorila kako se na to odlučila jer on ima 13-godišnju kćer te joj želi pokazati da ne treba patiti od nedostatka samopouzdanja.

Potvrdio si strah svake djevojke koja se boji da te nitko neće voljeti zbog nekoliko kilograma viška, bez obzira koliko pametna, draga, duhovita i odvažna bila. Želim da svoju kćer potičeš da voli i uživa u svojem tijelu. Ono pripada njoj i samo njoj. Njeguj njezin intelekt i kreativnost. Natjeraj je da bude neustrašiva i nauči je da ima samopouzdanja da bi malim i nesretnim muškarcima mogla odgovoriti kao što to ja činim sada”, odgovara Michelle.

Ne propustite