SVE PUCA OD RASKOŠI, A SVI PRIČAJU SAMO O OVOME: Zavirite u dom popularnih folkera, Marte i Mileta Kitića!

Show
SVE PUCA OD RASKOŠI, A SVI PRIČAJU SAMO O OVOME: Zavirite u dom popularnih folkera, Marte i Mileta Kitića!
.

Srbijanski pjevači Marta Savić i Mile Kitić sa kćerkom Elenom žive u luksuznom domu, gdje je sve podređeno uživanju, jer kako Marta kaže željeli su da novac koji su zaradili ulože u svoj životni prostor.

kuca3

“Drugačije je kad čovjeka jedan ovakav luksuz sačeka u životu na gotovo, a drugačije kada za sve ovo morate da se pomučite i radite. Polako i postepeno sve sam sama stvorila, svaki detalj u kući sama sam kupila i namjestila. Ništa od ovoga nije nam palo s neba. Nekada mi bude teško jer sama volim da brinem o ovoj kući i ne mogu da se oslonim na druge ljude. Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni dio kuće, jedan bijeli, jer i sama znam da budem crna i bijela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovdje kod nas“, rekla je Marta za “Pulsonline“…

kuca1

Svako od tri člana porodice ima svoj sprat i svoj mir. Ipak, kada se nađu na sredini, funkcionišu fenomenalno.

kuca

“Svako je na svom spratu, i često znamo da se zovemo telefonom. Super nam je, ne svađamo se i uživamo“, kaže Marta.

Iako imaju i bazen i sto za bilijar, i reklo bi se da im ništa ne fali, Marta kaže da bi voljela da imaju veće dvorište.


bbbb

“Jedino još nismo imali domaće životinje, koje bi nam dobro došle. Veoma mi je žao što nemam veće dvorište. S obzirom na to šta se sve dešava u svijetu, mislim da bi čovjek bio najsretniji kada bi sam mogao da proizvodi hranu, da ima svoje kokoške, krave, ovce… Koliko god da postoje predrasude da neko živi estradno i da ima sve, to ne pada s neba, već se stvara i mora mnogo da se radi. Ja imam želju, i voljela bih kada bih mogla da prenesem ovu kuću na neki veliki plac, pa bih se usudila da uzmem i domaće životinje“, iznenadila je srbijanska pjevačica svojom idejom.

Ne propustite