Ceca, Ana Bekuta, Kusturica: Dodik spremio svadbu od 200.000 eura sinu Igoru

Bosna i Hercegovina
Ceca, Ana Bekuta, Kusturica: Dodik spremio svadbu od 200.000 eura sinu Igoru
Milorad Dodik, koji će 18. jula oženiti sina Igora, potrošit će na svadbu oko 200.000 eura, tvrdi izvor Kurira blizak predsjedniku Republike Srpske. Nasljednik prvog čovjeka RS-a na ludi kamen stat će u Banjaluci s izabranicom Ivanom iz Beograda.

Milorad Dodik, koji će 18. jula oženiti sina Igora, potrošit će na svadbu oko 200.000 eura, tvrdi izvor Kurira blizak predsjedniku Republike Srpske.

Nasljednik prvog čovjeka RS-a na ludi kamen stat će u Banjaluci s izabranicom Ivanom iz Beograda.

Ovom veselju za koje se porodica Dodik mjesecima priprema prisustvovat će oko 500 zvanica, među kojima i pola estrade, a političar će pozvati i svoje kolege.

Mnogi očekuju da će Igoru izgovaranje sudbonosnog da čestitati sam državni vrh iz Beograda.

Od pjevača, bit će tu Ceca, koja je na listi zvanica, Marinko Rokvić, Alegro bend, ali i Ana Bekuta i Ana Nikolić.

Dodik je prepustio mladencima odluku o tome kakvu svadbu žele, a on je taj koji će odriješiti kesu.

- Na meniju će se naći pretežno domaća tradicionalna jela, ali bit će i specijaliteta mediteranske kuhinje. Hranu će pripremati najbolji kuhari iz Banjaluke - kaže izvor Kurira i dodaje: - Pored Cece, očekuje se da će među zvanicama biti i režiser Emir Kusturica, kao i političari iz regiona. Pjevači koji će zabavljati goste potpisali su ugovore da ne smiju da iznose detalje s proslave u javnost. Igor i Ivana, koji su se upoznali na univerzitetu Bokoni u Milanu, već žive zajedno.

- Po Ivaninoj želji, u sali za vjenčanje dominirat će bijela boja, kao i aranžmani od kala i bijelih ruža. Ona se dvoumi gdje će nabaviti vjenčanicu - da li u Milanu ili će biti šivena po narudžbi - zaključuje izvor.

 

Ne propustite