Srpski tajkun objavio sliku s Todorićevim sinom: Da Hrvati imaju pameti, napravili bi vam spomenik

Region
Srpski tajkun objavio sliku s Todorićevim sinom: Da Hrvati imaju pameti, napravili bi vam spomenik
.

Srpski političar i tajkun Bogoljub Karić pohvalio se na svojoj Facebook stranici novim projektom. Objavio je fotografiju s Ivanom Todorićem i iskazao podrušku njemu i njegovoj obitelji.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Spomenik bi vam napravili"

"Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali deo našeg gradilišta od više miliona kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPEH, a ja gledajući ono šta pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspešnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti,SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPEH.

Ako firma na zapadu zaposli jednog čoveka, njemu se lično zahvaljuje premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja porodica KARIĆ sa hiljadama zaposlenih, doziveli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci HRVATSKOJ. Imaš predivnu porodicu i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prodje, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio!

Pojedinim političarima koji uništavaju svoje poslovne ljude, neka Bog oprosti,na ovaj nastupajući veliki praznik HRISTOVOG RODJENJA, jer oni nisu ni svesni šta rade. Umesto da spašavaju i podrže svakog preduzetnika, a najbolji primer su im Angela i Bus koji su spasavali i FORD OPEL i mnoge druge kompanije od propasti, nažalost-tvoji uništavaju. Uvek sam govorio da političari prave granice, a da ih mi biznismeni rušimo.

Sujeta je i kod vas iznad svih drugih dobara i interesa građana. Živeo ti meni i čuvaj zdravlje. BOG SVE VIDI ,NA MNOGAJA LJETA.

Bogoljub i Mara sa porodicom Karić", napisao je.

Međunarodna tjeralica

Za Karićem i njegovim bratom bila je raspisana međunarodna tjeralica zbog gospodarskog kriminala. Srpsko Više tužiteljstvo sumnjalo je da su Bogoljubi  njegov brat Sreten do imovine došli nezakonitim djelima.  Sreten je zajedno s bratom Bogoljubom Karićem optužen za malverzacije u kojima su s partnerima tvrtku i državu Srbiju oštetili za oko 60 milijuna eura.

Tužiteljstvo je tvrdilo kako je, kada su 2006. godine pokrenuli kazneni postupak protiv njih, Sreten Karić počeo prodavati imovinu i novac iznositi u inozemstvo. 

Tjeralica je obustavljena prošle godine. Karić je predsjednik stranke Pokret snaga Srbije, a 2004. se kandidirao za na predsjedničkim izborima i zauzeo je treće mjesto.

Ne propustite