'ČAŠA VODE': Metoda koja će vam ispuniti sve ŽELJE i riješiti probleme!

Zanimljivosti
'ČAŠA VODE': Metoda koja će vam ispuniti sve ŽELJE i riješiti probleme!
.

Ako želite pronaći rješenje za problem, ili odgovor na pitanje koje vas  muči, metoda „Čaša vode“ će vam pomoći.

Autor metode, Hoze Silva, postao je poznat zahvaljujući kompleksom psiholoških treninga, čiji je „sastojak“ ljudska intuicija.

Koristeći tehniku „Čaša vode“ programirate podsvijest na lako rješavanje problema. U početku je ova tehnika konstruisana da čovjek može samostalno nalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je idealna.

Tehnika „Čaša vode“:

Prije nego pođete na spavanje, naspite vodu u čašu. Potrebno je u sebi ili naglas formulisati zahtjev. Obavezno ga formulišite precizno..

Na primjer: „Zašto ne mogu pronaći pare za putovanje u inostranstvo?“ – nije dobro.

Ispravno bi bilo: „Na koji način da dobijem pare za putovanje u Pariz“. Ovo je primjer preciznog, i konkretnog pitanja.

Uzmite čašu vode, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući u sebi:

To je sve što trebam uraditi za rješavanje mog problema

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite na spavanje. Ujutro popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite pitanje i frazu u mislima „To je sve što trebam uraditi za rješavanje mog problema.

Možda vam se, već u toku noći, ili tokom sljedećeg dana, javi jednostavno rješenje problema. Telefonski poziv, neočekivani susret… sve to može biti ključ za rješavanje problema.

Ne propustite