Zablistajte u novogodišnjoj noći: TRIKOVI SAVRŠENOG ŠMINKANJA KOJE MORATE ZNATI!

Praktična žena
Zablistajte u novogodišnjoj noći: TRIKOVI SAVRŠENOG ŠMINKANJA KOJE MORATE ZNATI!
.

Kako zablistati u najluđoj novogodišnjoj noći? Ne treba vam vizažist kako biste postigle wow efekt. I same možete savladati male šminkerske cake.

Prilikom šminkanja, prvo nanesite tekući puder, a tek onda onaj u prahu zbog bolje dugotrajnosti. Prije nanošenja pudera, lice hidratizirajte kremom kako se koža nebi ljuštila. Lice je potrebno konturirati, odnosno naglasiti kosti lica, posebice bradu, nos i jagodičnu kost.

Za novogodišnji izgled neizostavan je shimmer pomoću kojeg obrazima dajete dodatnu svježinu i sjaj. Rumenilo birajte s obzirom na tonalitet vašeg lica. Ne pretjerajte s nanošenjem kako nebiste imale klaunovski look, piše rtl.

Kod šminkanja usana, poslužite se kistom. Na kist nanesite ruž i ocrtajte rub usana, a potom njime ispunite preostali dio. Zahvaljujući kistu nećete nanijeti višak ruža.  Umjesto kista, još bolje će posao odraditi olovka za usnice.

Stavljanje bronzera na ključna područja može napraviti veliku razliku. Nanesite ga preko sljepoočnica, oko cijelog lica i na jagodice. Ovakav način nanošenja bronzera istaknut će vaše kosti i učiniti da vaše lice izgleda oštrije.

Maskaru nanesite i na donje trepavice, a kako bi držala cijelu noć radije birajte vodootpornu. Izbor mogu biti i postojane, guste, umjetne trepavice. Sjenila neka budu šljokasta ili u boji koja odgovara vašem outfitu. 

Ne propustite