PROMIJENILA IME I PREZIME: Ana Bekuta se u šestoj deceniji odrekla svog pravog imena!

Show
PROMIJENILA IME I PREZIME: Ana Bekuta se u šestoj deceniji odrekla svog pravog imena!
.

Ova poznata pjevačica odlučila da se i u svojim ličnim dokumentima odrekne imena Nadežda Polić, koje je imala od rođena, u čemu ju je potpuno podržao partner Milutin Mrkonjić.

Nadežda Polić, svima poznatija kao Ana Bekuta, navodno je promjenila ime koje je dobila na rođenju i u svoju ličnu kartu upisala je umjetničko ime po kome je javnost poznaje.
Pjevačica je to uradila prije nekoliko godina, i nikome o tome nije govorila. Samo najbliži članovi njene porodice i najbliži prijatelji znali su za promjenu imena i svi su je podržali u tome.

– Priča o tome da je još prije nekoliko godina Ana promjenila svoje pravo ime i prezime, mnogima je nepoznata, a kako izvori bliski Ani tvrde to nije bilo preko noći. Dugo je Ana razmišljala da uradi to i na kraju je presjekla.

Nekoliko je razloga zbog čega se odlučila na taj potez, a navažniji je što je gotovo niko ne oslovljava njenim pravim imenom. Svi je znaju i oslovljavaju njenim umjetničkim imenom, kao Anu Bekutu, pa je odlučila da to bude i zvanično ime i prezime.

Mužu, majci i njenom sinu, majci kao i brojnim prijateljicama ta ideja se svidjela, pa su je podržali – rekao je izvor blizak pjevačici za Kurir Stars.

– Kod mene je zapravo mnogo efektnije bilo umjetničko ime Ana Bekuta, zbog kojeg sam još na samom početku karijere dala naziv pratećem ansamblu Anabe. I ime je sastavni dio vlastitog imidža – izjavila je nedavno folkerka.

Inače, na web sajtu Agencije za privredne registre upisana je firma „Brojanica“, koja je u privatnom vlasništvu ove pjevačice i bavi se poslovima izvođačke delatnosti. Firma je registrovana 2012. godine na ime Ane Bekute, što govri da je ona još prije sedam godina izvršila izmjenu imena u svojim ličnim dokumentima. Osim toga , na sajtu za neizmirene kazne evidentirano je da ova poznata pjevačica ima saobraćajni prekršaj za koji nikada nije izmirila dug, a i tamo je navedeno njeno umjetničko ime i prezime.

Ne propustite