Nalazi se u svakom vrtu, i može vam doslovno spasiti život: NAUČITE KAKO GA KORISTITI!

Porodica i zdravlje
Nalazi se u svakom vrtu, i može vam doslovno spasiti život: NAUČITE KAKO GA KORISTITI!
.

Prirodno liječenje se pokazalo mnogo efikasnijim od liječenja hemoterapijama i drugim lijekovima. Trebali biste znati da hemoterapija osim što ubija kancerogene ćelije, ubija i one dobre.

Mnoge osobe koje su doktori već otpisali, izliječili su se prirodnim lijekovima. Koristili su određene biljke, namirnice kao što su cimet, med, kokosovo ulje...

Biljka koja je takođe veoma zdrava jeste maslačak, a nažalost mnogi ne znaju njegova ljekovita svojstva.

Čaj od korijena maslačka se preporučuje osobama koje pate od leukemije, a mnogi pacijenti potvrđuju pozitivne rezultate.

Ovaj korijen potiče izlučivanje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje holesterol. Također sadrži važne vitamine i minerale, kao što su vitamin B6, tiamin, vitamina C, željezo, kalcij, kalij, folne kiseline i magnezij. Također sadrži i do 535% od preporučenog dnevnog unosa vitamina K i oko 110% od preporučenog dnevnog vitamina A.

Čaj od maslačkovog korijena utječe na kontaminirane stanice tako da se one potpuno raspadnu u roku od 48 sati, dok zdrave stanice ostaju zdravi. Redoviti tretmani ovim čajem mogu učinkovito eliminirati većinu stanica raka.

Ne propustite