“Eh, da mi je sad on tu" Pjevačica otkrila zbog čega joj suprug najviše nedostaje!

Show
“Eh, da mi je sad on tu" Pjevačica otkrila zbog čega joj suprug najviše nedostaje!
.

Pjevačica Goca Božinovska često se susretala sa raznim novinskim napisima koji su bili vezana za kontroverzno ponašanje njenog sina Mirka Šijana, a koji se uglavnom nisu dopadali pjevačici.

Goca za “Alo!” otkriva da joj suprug Zoran Šijan najviše nedostaje kako bi Mirka naučio određenim stvarima, jer joj sin svakodnevno zadaje brigu svojim postupcima.

- Navikla sam na sve što mediji pišu, ali oni ništa nisu ni lagali. Ne znam da li se to nekada desilo. Mirko je takav, jednostavno je takav tip. On voli da luduje i pun je energije. On napravi nešto, ali to nije ništa toliko skandalozno. Međutim, kada je skakao sa mosta, to je bila moja trauma. Ja sam poludjela! U tom momentu me užasno nasekira, ali pošto se to već izdešavalo, ja sam onda mirna. Ne daj bože da ja to gledam. Tog momenta bih ga ubila - iskreno kaže Goca i dodaje da bi sve bilo drugačije da je Zoran živ.

- Ne može da ti ne nedostaje neko ko je otac tvoje djece. Uvijek mi fali, koji god problem da iskrsne. Evo, i zbog Mirka, pogotovo dok je bio mlađi, kada je stvarno ludovao. Kada prođe vrijeme, sve su to gluposti, ali u tom momentu me strašno poremeti. Tada mi najviše nedostaje i kažem sebi: “Eh, da mi je sad on tu, neke stvari bi on riješio”. Ovako, kada si sam u svemu, jako je teško. Mirko ima sve Zoranove osobine. Potpuno je isti on. Karakterno je identičan otac, on je njegov klon - kaže Goca i dodaje da je Mirkova djevojka uticala pozitivno na njega.


- Bogami, djevojka je dosta uticala na njega. Ona je divna djevojka, lijepa je i dobra. Nisam u tom filmu, da ja njoj djelim savjete. Znam da, šta god ja rekla, svako će da radi po svom. Ne volim da pametujem, jer nisam voljela ni meni da rade to, tako da ni ja neću - objašnjava Božinovska i ističe da je spremna za ulogu bake.

- Spremna sam za takvu ulogu odavno, ali niko još ne najavljuje ni udaju ni ženidbu! Daj bože da dođe do toga, i vrijeme im je - iskreno će Goca.

Podsjećanja radi, Mirko je zbog svog načina života često šokirao domaću javnost, a glavni razlozi bile su divljačke vožnje, afera “kokain”, privođenja u policiju, pa i dokazivanja hrabrosti skakanjem sa velikih visina. Goca nikada nije krila svoj stav o njegovim potezima, pa je tako jednom prilikom i javno uputila poruku svom sinu, koja je glasila:
- Sram te bilo, majmune!

Goca nestrpljivo čeka da postane baka!

Goca je ovaj komentar ostavila na društvenim mrežama gdje je Mirko bilježio momenat skakanja sa stene u vodu, kada ga je molila da prestane da radi takve stvari, ali to nije sve. Jednom prilikom je Mirko poslao fotografiju svojoj sestri Zorani, na kojoj pozira sa drugom i medicinskom kragnom, uz poruku da su dobro i da su imali “čukanje”. Zorana je prepisku sa svojim bratom objavila javno, dok je Mirko nastavio da objavljuje snimke na kojima bahatom vožnjom zaobilazi automobile na punoj liniji. Pisalo se da je Mirku bila oduzeta i dozvola zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a za njim je krajem prošle godine raspisana i potjernica jer se nije pojavljivao na suđenjima za vožnju u pijanom stanju. Policija je tada Mirka uhapsila u kući, na porodičnoj slavi, jer je bio optužen da je na Kopaoniku nožem povrijedio nepoznatog mladića.

Ne propustite