Ako osjećate BOL u PETAMA nakon ustajanja ili dužeg stojanja, tijelo je u problemu!

Zdrav život
Ako osjećate BOL u PETAMA nakon ustajanja ili dužeg stojanja, tijelo je u problemu!
.

Ako dugo hodate ili ako žene nose dugo štikle, možete da osjetite jak bol u stopalima. Ta bol može da bude mnogo naporna, pa čak mogu i da vam stopala budu u žuljevima.

Da biste riješili taj problem, potrebno je da koristite ove efikasne načine koje Vam donosimo u ovom članku.

Kokosovo ulje

Ovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. U sebi ima antibakterijska i antigljivična svojstva, a pored toga i ubija ćelije raka. Zato je kokosovo ulje preporučeno za njegovu konzumaciju. Spremajte hranu sa ovim ulje jer ono u sebi nema kalorija. Pomoći će Vam i kada su u pitanju žuljevi i bolna stopala. Samo je potrebno da nanesete na ta područja i vidjeti ćete kako će da bude bolje.

Soda bikarbona

Napravte kupku od ove namirnice. Potrebno je da stavite dvije kašike u lavor vode i da potopite stopala na otprilike 15 minuta. Potom trebate da operete i dobro da osušite stopala jer se na vlazi stvaraju bakterije.

Čuvarkuća

Čuvarkuće je jako idealna za kruije oči i žuljeve. Nanosite par dana i vidjeti ćete kako će da nestanu. Čuvarkuća je inače veoma zdrava za liječenje cista na jajnicima, materici i sl. Uvjerite se kako Vam ovi prirodni sastojci mogu biti od pomoći.

Ne propustite