OTIŠLA JE LJUDINA: Davor Gobac u suzama je ispratio kolegu...

Show
OTIŠLA JE LJUDINA: Davor Gobac u suzama je ispratio kolegu...
.

Bubnjara Psihomodo popa Tigrana Kalebotu ispratili su na zagrebačkom Krematoriju. Potreseni frontmen benda jedva je dolazio do riječi.

Staklene stijene velike dvorane zagrebačkog Krematorija otvorili su kako bi svi mogli stati na posljednji ispraćaj Tigrana “Tigija” Kalebote.

Jedan od osnivača rock grupe Psihomodo pop u utorak je preminuo od posljedica srčanog udara u 54. godini. Njegov kolega iz benda i dugogodišnji prijatelj Davor Gobac na posljednjem ispraćaju svojeg velikog prijatelja bio je vidno potresen.

Suze je skrivao iza velikih, crnih sunčanih naočala, no nije mogao sakriti jecaje. Gobac je jedva dolazio do riječi.

- Frende, pobjeđivali smo 35 godina zajedno kao Psihomodo pop. Ovo je prvi put da smo izgubili. Ići ćemo dalje, ali to neće biti to. Ako treba, ići ćemo za tobom i gore svirati kaj hoćemo. Razvali ih gore - rekao je kroz suze Gobac.

Oproštaj je započeo s pjesmom “Dalmacijo, povišću pritrujena”, a uz lijes su, pokraj članova obitelji, bili i kolege iz benda. Od pokojnoga glazbenika došli su se oprostiti i bračni par Merlić, pjevačica Jasna Bilušić, poduzetnik Emil Tedeschi, glazbenici Jurica Pađen i Ivan Dečak iz grupe Vatra te glumica Urša Raukar.

- Počivaj u miru, dobri čovječe. Istina je da najbolji odu prerano. To da je uspio sačuvati svoju glazbenu obitelj, dijeliti s njima kruh 35 godina i ostati vjeran do kraja govori o njegovoj veličini - rekao je Nikša Bratoš, prenosi 24sata.

 

Ne propustite