Evo kako da vam noge na svim fotografijama izgledaju savršeno

Moda i ljepota
Evo kako da vam noge na svim fotografijama izgledaju savršeno
.

Vrlo je važno zauzeti dobru pozu koja će noge vizualno učiniti vitkijima i tako vam usput nadodati i nekoliko centimetara visine.

A u eri društvenih mreža izgledati dobro na fotografijama postalo je važnije no ikad pa je svaki savjet zlata vrijedan. Srećom, sve se to može istrenirati, a nakon što samo vas naučili kako se iskreno nasmijati za kameru te kako ispasti najbolje na grupnim fotografijama, donosimo vam sedam trikova uz koje vaše noge na svim fotkama izgledati savršeno. Neki trikovi primjenjivi su i u stvarnom životu: 
 
1. "Gola" stopala
 
Ništa ne izdužuje noge tako dobro kao cipele u "nude" nijansi i to je savjet koji se uvijek isplati ponoviti. Isto pravilo vrijedi za sandale, salonke i čizme, a efekt je vidljiv čak i kod ravne obuće. Boja kože stvara iluziju bosog stopala, što nogama dodaje par centimetara te ih samim time i vizualno sužava, a ovo je jedan od trikova koji neće upaliti samo na fotografijama, već i u stvarnosti.
 

2. Noga ispred noge
 
Da bi vam noge u trenu izgledale vitko, sve što trebate napraviti dok vas netko fotografira jest zakoračiti i to kao da hodate po užetu. Prebacite jednu nogu točno ispred druge, a to će momentalno stvoriti iluziju dužih i tanjih nogu. 
 

3. Blago savijena koljena
 
Ako nosite haljine i suknje dužine do koljena, ovo je vaša sigurna poza za bolje noge na fotkama. Stanite uspravno sa spojenim nogama te jednu blago savijete u koljenu. Na ovaj način savinuta noga bit će u prvom planu, a zbog kuta pod kojim je koljeno izgledat će tanje, dok će druga ostati u pozadini, poluprekrivena.
 

4. Hlače visokog struka
 
Postoji dobar razlog zašto je trend kojem smo se nekoć svi smijali tako brzo ponovo prihvaćen među ženama. Hlače visokog struka su toliko laskave da nam uopće nije jasno zašto su ikada izašle iz mode, a osim što će u njima vaše noge izgledati bolje na fotkama, takav dojam ostavit ćete i u stvarnom životu. Pogotovo ako ih iskombinirate sa štiklama!
 

5. Pošaljite puse
 
Poza u kojoj gornji dio tijela stoji nagnut prema naprijed, dok donji ostaje u pozadini, stvara optičku iluziju vitkijih nogu. To je obično i poza koju zauzimamo kada na fotki šaljemo puse, jer inače i ne bi imala baš puno smisla. 
 

6. Hlače na trapez i platforme
 
Osim što se radi o jako laskavoj kombinaciji, hlače s trapez nogavicama i cipele s platformom trenutno su i u modi, pa nećete riskirati svoj stil. Idealno bi bilo da nogavice potpuno prekriju platforme, jer će tako izgledati kao da prirodno imate dugačke i vitke noge. Ovo je, također, još jedan trik koji nije samo primjenjiv na fotkama.
 

7. Lezite
 
Puno je lakše stvoriti iluziju dugačkih nogu kada pozirate u ležećem ili poluležećem položaju. Postoji nekoliko poza koje će imati željeni učinak, a najsigurnija je da ispružite noge bočno i jednu prebacite preko druge. Tako će i vaši bokovi izgledati zamamno, a stvorit ćete i iluziju pješčanog sata. 
 

Ne propustite