Mira Škorić POKAZALA VJERENIČKI PRSTEN: Evo za koga se udaje poznata pjevačica!

Show
Mira Škorić POKAZALA VJERENIČKI PRSTEN: Evo za koga se udaje poznata pjevačica!
.

Mira Škorić (46) riješila je da ponovo stane na ludi kamen. Pjevačica će, kako saznaje Kurir, postati žena jednog bogatog Njemica.

Škorićka i dvije godine stariji biznismen iz Berlina upoznali su se pre šest mjeseci na jednom prijemu, gdje se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su uplovili u vezu koju brižljivo čuvaju od očiju javnosti.

- Mira je konačno sreća i zaljubljena. Možda će ljudima to čudno da zvuči, ali otkad je u vezi s tim čovjekom, ona je totalno druga žena. On posljednjih deset godina zbog posla često boravi u Srbiji i pomalo se sporazumijeva na našem jeziku. Uspješan je u privatnom biznisu. Kao i Mira, i on iza sebe ima jedan brak i sina koji završava koledž u Americi. U pitanju je pravi gospodin koji ne želi da se eksponira u javnosti, što Miri i te kako odgovara, budući da je ona jedna od malog broja folk zvijezda koje uspješno skrivaju svoje partnere - kaže izvor koji je dobro upućen u pjevačicin ljubavni život.

- Nijemac je ozbiljan čovjek koji nije željan avantura i provoda. Mira mu se svidjela na prvi pogled, a nedavno ju je i zaprosio. Ona je pristala i uveliko nosi vjerenički prsten. Ako sve bude bilo kako treba, njih dvoje će se vjenčati na proljeće sljedeće godine, ali u tajnosti. Nijedno od njih ne želi da pravi feštu i pompu u vezi s tim. Upriličit će svečani ručak u jednom poznatom restoranu za najuži krug ljudi i prijatelje - priča izvor.

Ovim povodom pozvali su Miru Škorić, koja je kroz osmjeh poručila:

- Svoj privatni život ne želim da komentarišem.

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite