Njen Raša se loži na njenu drugaricu: Goca Tržan otkrila šta je sve pokušala da mu smjesti! (VIDEO)

Show
Njen Raša se loži na njenu drugaricu: Goca Tržan otkrila šta je sve pokušala da mu smjesti! (VIDEO)
.

Goca Tržan poznata je kao neko ko se sam šminka za sve javne prilike i to odlično radi, a u tome joj se pridružuje i Ana Kokić, takođe poznata kao sjajan šminker. 

Gocine vještine u šminkanju osetila je nedavno i Ana Kokić na svom licu, a njihovo prijateljstvo datira još od devedesetih godina.

- Ana se sama šminka, koliko ja znam, već dugo. Ona se šminka drugačije. Sebe šminka perfektno. Ona ima božanstven taj njen oblik oka, fantastičan luk, tako da svašta može da se radi sa njenim očima... Ali, ona voli to sama i dala mi je sada samo malo da je pipnem - našalila se Goca.

- Goca nikada nije škrta kad su komplimenti u pitanju. Nikada nije škrta, ona je otvorena, iskrena, direktna... - dodala je Ana, koja je Gocu upoznala davno na jednom muzičkom festivalu u Herceg Novom.

- Sve vrijeme dok nisi došla, Raša je govorio: "Kad će doći Ana, ja sam ovdje zbog Ane"... - našalili smo se sa Gocom, koja je raspoloženo nastavila, ali, prije toga...

- Nisam samo zbog Ane, ja sam ovdje zbog Goce i Ane - dobacio je Raša iz pozadine.

Goca je zatim ispričala jednu anegdotu sa snimanja dok je zajedno sa Anom učestovala u prvoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", kada je Raši pokušala da "namjesti" Anu.

- Raša je dolazio sa mnom na snimanje i sad dolazi Ana, ja joj kažem: "Sad će da dođe Raša, molim te, onako malo jače ga zagrli, privij se uz njega"...ali ipak je bila stidljiva - ispričala je Goca.

 

Goca je najavila i da će uskoro (tačnije u februaru) otvoriti školu šminkanja, na radost svih njenih obožavateljki koje joj to već dugo predlažu.

- Želim da ta škola bude koncipirana tako da žene na prvom mjestu nauče sebe da šminkaju. Da prvo sebe pogledaju u ogledalo, vide šta je najljepše na njima i to i istaknu. Želim da ih naučim kako da biraju u šopu - rekla je Goca.


(Telegraf)

Ne propustite