Ova glumica nas je nekada "lijepila" za male ekrane i bila je velika zvijezda, a danas je DOTAKLA DNO!

Show
Ova glumica nas je nekada "lijepila" za male ekrane i bila je velika zvijezda, a danas je DOTAKLA DNO!
.

Početkom 80-ih bila je velika zvijezda, a uloga u seriji “Dinastija” donijela joj je svjetsku slavu.

Nedavno je napunila 75. godina. Glumica Linda Evans, poznata kao Krystle Carrington ne glumi još od 1997. godine, a danas, nažalost, ima i problema sa zakonom. Prema pisanju jednog američkog magazina, Lindu je prije izvjesnog vremena policija uhapsila zbog vožnje pod uticajem opijata.

linda1

Policija ju je zaustavila jer je krivudala cestom, a pretragom su joj u automobilu našli pilule za koje nije imala recept. Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, no izgleda da su pilule itekako djelovale na nju, budući da je policajcu dala kreditnu karticu umjesto vozačke dozvole. Evans je na kraju kažnjena uslovnom zatvorskom kaznom, a pilule su joj naravno oduzete.

Pojavio se i video njenog hapšenja, no ono što je najzanimljivije je kako je, u vrijeme kada se o poznatim osobama sve zna, ona dugo, dugo vremena uspjevala od javnosti sakrivati činjenicu da ju je uhapsila policija.

Godinama ranije zvijezda serije “Dinastija” je u svojoj knjizi “Recepti za život” priznala da je htjela počiniti samoubistvo.

– Zbog prevare supruga Johna sa tada 15-godišnjom Bo Derek prije 40-ak godina htjela sam se ubiti. To mi je bila najgora stvar na svijetu.
John mi je bio sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mješavina stvari –
rekla je Linda.

Danas joj je, kako kaže, drago zbog svega jer ju je upravo John nagovarao da se odrekne karijere.

– Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u ‘Dinastiji’ i upoznala muškarce koje sam voljela nakon njega’, kazala je glumica koja je danas prijateljica s bivšim ženama svog bivšeg supruga.

– Da je John izabrao loše žene, ne bih bila prijateljica s njima. To što više niste s nekim, ne znači da ga više ne volite zbog onog zbog čega ste se zaljubili u njega. To samo znači da nije funkcionisalo, a ako ne funkcioniše, ne ostajete u braku. A to opet ne znači da te osobe trebate potpuno izbaciti iz svog života, kazala je zvijezda ‘Dinastije’.

– Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmjerite svu energiju samo na sebe i prestanete razmišljati o prošlosti. Kad počnete razmišljati o budućnosti, možete imati divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima, istaknula je Lida.

Nadajmo se i da su i problemi sa opijatima koji su je zadesili bili samo privremenog karaktera.

 

Ne propustite