Ovo je mlada kćerka Zorana Đinđića, iznenadit ćete se kad vidite kojim poslom se bavi (FOTO)

Objavljeno:11.12.2017 - 16:37
A A A Times Arial

Jovana Đinđić (27) krenula je očevim stopama i već je zaposlena u Vladi Srbije.

Ona je trenutno angažovana u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva. 

kcerka
 
Kako je navedeno na njihovom sajtu, Jovana je diplomirala 2013. godine na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum, na smjeru Komunikologija. Master studije iz oblasti socijalne kognicije je završila na Univerzitetskom koledžu u Londonu (University College London).
 
Od marta do septembra 2016. godine stažirala u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, gdje se bavila pitanjima koja se tiču LGBT populacije, socijalnog uključivanja Roma i Romkinja i inkluzivnog obrazovanja. Od oktobra do decembra 2016. godine je stažirala u Grupi za socijalnu inkluziju Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.
 
U Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva je radila kao programska asistentkinja, a od juna 2017. je koordinatorka za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.
 
(Vlada Srbije)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!