Kako saznati da li vas žena stvarno voli? Ovo su skriveni znakovi

Praktična žena
Kako saznati da li vas žena stvarno voli? Ovo su skriveni znakovi
.

Pored ljubavi za opstanak veze potrebni su ostale stvari, svakodnevni znaci pažnje. Vaš odnos treba da bude ispunjen uzajamnim poštovanjem i stvarima koje su vam bitne. Pitate se kako da budete sigurni da joj je stalo do vas i svih stvari koje su vam u životu važne.

U nastavku vam donosimo znakove po kojima ćete to prepoznati. Ovi znaci pokazuju da vas zaista voli:

 Posvećuje vam pažnju

 Ako vam stalno posvećuje pažnju u razgovoru, znači da vas izuzetno poštuje, što je u vezi najvažnije.

Sprema vam omiljena jela

Ukoliko vam je draga napravila omiljeno jelo, a pri tome nije vam najavila, to znači da vas stvarno poštuje i voli. Tu još uvijek vrijedi stara izreka da "ljubav ide preko stomaka".

Daje vam komplimente

Ako vam daje komplimente i poslije dužeg perioda u vezi, to znači da joj je zaista stalo do vas i da ne prestajete da je inspirišete.

Podstiče vas da se posvetite sebi

Ako vas podstiče da se posvetite sebi, znači da je prava osoba za vas, jer vas podržava u onome što je vama potrebno, a ne u onome što je njoj potrebno.

Pita vas za savjet

Ukoliko vas stalno pita za savjet, to znači da joj je stalo do vašeg mišljenja i da ste joj vi najveći oslonac u životu.

Zahvalna je zbog malih stvari

Svako od nas voli znati da se cjeni ono što radimo. Njena zahvalnost pokazuje i nešto više od toga da ste joj skinuli malo tereta sa liste svakodnevnih obaveza( pranje posuđa, skupljanje veša, odlazak po djecu).

Ne propustite