ŽELE DA IH ŽENE: Ove su stvari koje muškarci traže u ženama!

Praktična žena
ŽELE DA IH ŽENE:  Ove su stvari koje muškarci traže u ženama!
.

Istina je da će se svaki muškarac okrenuti za zgodnom i sek*i ženom, no to nužno ne znači da bi htio biti u vezi s njom ili je oženiti.

Sek* kolumnist Anthony D'Ambrosio otkriva što to zapravo muškarci žele pronaći u ženama, a na popisu od 7 stvari, ni jedna nije izgled.

1. Osobnost

Jako je bitno kakva ste osoba iznutra. Koje vrijednosti vas krase. To je najveća ljepota.

2. Poštovanje

“Popularne” djevojke koje sto puta dnevno objave svoju fotografiju, status, što rade, s kim i gdje, i nisu toliko zanimljive muškarcima. Muškarci ne žele ženu, koja je svugdje, radi svašta sa svakim. Oni žele ženu koja će ih poštovati, kao i oni nju.

3. Privrženost

Muškarcima je fizički kontakt jako bitan, za njih sve počinje dodirom. Stoga se ne ustručavajte grliti i ljubiti svog muškarca i tražiti zaštitu u njemu.

4. Inteligencija

Razmišljaju kritično i potiču muškarce na razmišljanje. Žele biti uspješne i nije im jedina briga kupiti torbu po posljednjoj modi ili dizajnerske cipele.

5. Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje odišu samopouzdanjem. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voljet će i svog muškarca.

6. Ambicije

Muškarci ne žele sve odluke donositi sami, žele ženu ”vizionara” koja će im biti oslonac i potpora, a koja će također imati planove za zajedničku budućnost. Oni vole žene koje žele biti najbolje majke, supruge i svakoga dana trude se biti što bolje.

7. Skromnost

Kada traže životnu partnericu, muškarci često žele da je ona skromna. Skromne žene suosjećaju s drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje.

Ne propustite