DA NIJE PRETJERAO? Ovo je vrtoglava suma koju Kijin dečko traži za ulazak u Zadrugu!

Show
DA NIJE  PRETJERAO? Ovo je vrtoglava suma koju Kijin dečko traži za ulazak u Zadrugu!
.

Andrija je veoma duhovit momak, koji je dospio u žižu javnosti kao ljubavnik najpoznatije stjuardese u Srbiji. Produkcija rijalitija odlučila je da mu ponudi honorar od 5.000 eura sedmično, što je on izričito odbio, kaže dobro obaviješteni izvor i dodaje da Andrija nije isključio mogućnost da uđe u rijaliti, ali za mnogo veću sumu.

"Andrija lijepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpio ako bi ušao u „Zadrugu”, zato je tražio 100.000 eura", uvjerava izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

"Kija je svoj honorar od 100.000 eura dobila unaprijed, prije nego što je ušla u „Zadrugu”. Neki kažu da je uzela neplaćeni odmor, a neki da je čak dobila i otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju, ona je navikla dobro da zarađuje, a i riješila je da skupo naplati sve muke koje je preživjela zbog Slobe. S druge strane, produkciji se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama.

Ipak, kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatilo da isti iznos da još jednom učesniku", zaključio je izvor, dok je Lazović, kada smo ga pozvali da provjerimo naša saznanja, rekao: "Nemam komentar", piše Alo.rs.

Ne propustite