FATALNA LJEPOTICA IZ TURSKE VODI NEVJEROVATAN ŽIVOT: Bila je prvo ljubavnica, a onda je postala prevarena žena!

Show
FATALNA LJEPOTICA IZ TURSKE VODI NEVJEROVATAN ŽIVOT: Bila je prvo ljubavnica, a onda je postala prevarena žena!
.

Glumicu Tubu Bujukustan naša publika zavoljela je po ulozi Asi u istoimenoj seriji, iza sebe ima velike ljubavne skadale.

Nedavno je drastično promijenila svoj imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, duge kose pa je mnogi i ne prepoznaju.

Svojom ljepotom očarala je domaću publiku. Nije bez razloga jedna od najljepših turskih glumica pa i više od toga. TUba je fatalna ljepotica, a kao takva ne može bez skandala.

Svoj prvi veliki skandal doživjela je tokom snimanja sapunice ‘Asi’. Igrala je sa Muratom Jildrimom vodećim turskim glumcem. I dok je serija postala jako popularna pojavila se i iznenađenje te je glumica ostala u drugomstanju.

Divnu vijest o trudnoćni i to bizanačkoj pratila su nagađanja o njenoj tajnoj vezi sa Muratom. Budući da su ostali u žiži javnosti te se svaki njihov korak pomno pratio.

Priu je zakomplikovala ‘sitnica’. Jildrim je u vrijeme snimanja serije Asi bio oženjen glumicom Burčin Terzioglu. Tuba je nimalo prijatne glasine presjekla istinu da je otac njenih beba Onur Sajlak.

Venčala se sa njim, a onda su 2012. dobili sina Toprak i ćerku Maju. “Medijski Tubin ljubavnik” Jildrim se u međuvremenu razveo (nedavno se drugi put oženio, njegova izabranica je bivša mis Maroka Iman Elbani)

Ipak u Tubinom životu turbulencije nisu prestajale. Bura se desila 2016. godini kada su mediji u Turskoj pisali da je suprug prevario lijepu glumicu sa ruskom glumicom Sofijom Kandemirovom.

“Scene odnosa koje smo snimali u filmu “Ruzgarin Hatiralari” bile su stvarne”, rekla je Sofija aludirajući da je Onurova ljubavnica.

Nije bilo lako Tubi u tim momentima, ali je na sve glasnija nagađanja o razvodu, odgovorila “Nema ništa od te priče!”.

 

#rossoistanbul #istanbulkirmizisi #istanbulred #ferzanözpetek

A post shared by Tuba Büyüküstün (@tubabustun.official) on

 

Ne propustite