Evo šta oblik vaših obrva govori o vašem karakteru

Praktična žena
Evo šta oblik vaših obrva govori o vašem karakteru
.

Donosimo vam zanimljiv tekst koji govori o vama i vašim obrvama, piše Redbookmag.

ob

Prirodno debele obrve

Vi ste osoba puna samopouzdanja, odlučna, radite naporno kako biste napravili ono što trebate. No, lako vas naljute, lako isfrustriraju. Pokušajte duboko udahnuti, malo se opustiti. Nisu svi jaki kao vi. 

Prirodno tanke obrve

Vi se pak borite sa donošenjem odluka i pokretanjem vaših ideja. Imate malo problema sa samopuzdanjem, ali vaši prijatelji su tu da pomognu. Ne riskirate, već pokušavate sagledati sve moguće opcije kako biste smanjili opasnosti. 

Neprirodno tanke obrve (čupate ih)

Prvo, prestanite ih čupati više nego što trebate. Drugo, znanstvenici kažu da ovakve osobe mnogi smatraju narcisoidnim - pravilo: pustite ih da budu  prirodne, jer kao što gore možete vidjeti, prirodno deblje obrve donose odlučnu i asertivnu osobu.

Zakrivljene obrve

Vi ste kreativni i poslovni, i svi žele surađivati sa vama. Pogled na vas pokazuje da se u vas lako uzdaju. Brinete se za svoje bližnje, zbog čega se uvijek oslanjaju na vas. 

Prave obrve

Vrlo ste intelektualni, logični, volite činjenice više od emocija. Ovo je odlično za vašu profesiju ali loše za vas osobno. Nikad ne dopuštate da vam emocije ometaju planove.

Ne propustite