Evo kako je Meghan Markle izgledala kao djevojčica (FOTO)

Show
Evo kako je Meghan Markle izgledala kao djevojčica (FOTO)
.

Dobro je poznat njezin intervju iz 1993. godine, prikazan i na dječjem programu Nickleodeonu, u kojem govori o nepravdi u televizijskim reklamama.

Naime, ono o čemu je maštala kao djevojčica i za što se borila pristankom da se uda za britanskog prijestolonasljednika nestalo je u trenu. Ipak, zanimljivo je vidjeti snimke i fotografije američke glumice Meghan Markle iz godina prije negoli je postala poznata

Kada su, u svom prvom obraćanju javnosti kao zaručnici, princ Harry i Meghan Markle dali zajednički intervju, britanski prijestolonasljednik nije mogao ne napomenuti kako je siguran kada kaže da će njegova buduća supruga svoj novi posao raditi i više nego dobro.

Pristavši na udaju za britanskog princa, Meghan Markle odrekla se karijere glumice, a svoj će život od sada posvetiti službenim kraljevskim posjetima i svime što joj donosi nova titula.

A oni koji je dobro poznaju kažu da je odmalena znala točno što želi te da je koristila svaku priliku da se izbori za pravdu. Dobro je poznat njezin intervju iz 1993. godine, prikazan i na dječjem programu Nickleodeonu, u kojem govori o nepravdi u televizijskim reklamama.

Naime Meghan su se strašno zamjerili tvorci raznih reklama, osobito oni za deterdžent za suđe, koji prikazuju kako je jedino žena ta koja čisti i obavlja sve kućanske poslove. 'Mislim da nije dobro da djecu tijekom odrastanja uče tome da sve te stvari obavlja isključivo mama. Nevjerojatno je to da je otprilike jedna od tri reklame napravljena tako da povrijedi nekoga svojim stavom.'


No ona nije stala na tome, već je napisala i pismo kompaniji Proctor & Gamble, koji su bili glavni 'krivci' za reklamu koja joj je zasmetala, a oni su na kraju pristali promijeniti je.

Poznata kao glasna borkinja za ženska prava, pristankom da se uda za pripadnika britanske kraljevske obitelji Meghan će, htjela ona to ili ne, morati prestati izražavati svoja mišljenja i stavove.

Ne propustite