LEPA BRENA I BOBA SLAVE GODIŠNJICU BRAKA: Proslava na Tajlandu u vrijednosti stana! (FOTO)

Show
LEPA BRENA I BOBA SLAVE GODIŠNJICU BRAKA:  Proslava na Tajlandu u vrijednosti stana! (FOTO)
.

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra će proslaviti 26 godina braka. 

Ovaj put su otputovali na omiljenu destinaciju - Tajland, gdje su prošle godine proslavili svoju srebrenu svadbu. 

Na putovanje u Aziju s njima kreću sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin naslijednik iz prvog braka Filip s djevojkom Aleksandrom Prijović. S obzirom na to da će porodica Živojinović odsjesti u jednom od najluksuznijih hotela u Koh Samuiju, oni će za petnaestodnevni odmor iskeširati čak 50.000 eura.

Spremno iznenađenje

"Brena i Boba se baš raduju ovom putovanju. Pjevačica je posljednjih mjeseci prezadovoljna poslovnim uspjesima, naručito kako je kod publike prošla najnovija pjesma "Zar je važno da l‘ se pjeva ili peva", pa će na odmoru ujedno s porodicom obilježiti i taj uspjeh. Ona je već počela da se pakuje i ne sluti da je na Tajlandu od Bobe očekuje iznenađenje, koje on čuva u strogoj tajnosti od svih članova porodice", priča izvor Kurira blizak Živojinovićima.

Brena se raduje ovom putovanju.
 
"Obožavam Tajland! Naročito kad idem sa svojom dejcom i Bobom. Prošle godine nam je bilo prelijepo. Svaki dan smo uživali i opuštali se na plažama, ali i u hotelskom kompleksu. Za mene je to bilo jedno od najljepših putovanja i jedva čekam da opet odemo svi zajedno. Čini mi se da će to biti tradicija porodice Živojinović", rekla je pjevačica u jednom intervjuu nakon povratka iz Azije.

Ne propustite