OSTAVILA MUZIKU ZARAD LJUBAVI: Slavica Ćukteraš uslikana PRVI PUT nakon porođaja (FOTO)

Show
OSTAVILA  MUZIKU ZARAD LJUBAVI: Slavica Ćukteraš uslikana PRVI PUT nakon porođaja (FOTO)
.

Kada je njena veza s golmanom Vladom Avramovim postala ozbiljna, pjevačica Slavica Ćukteraš preselila se u Novi Sad. Nekoliko mjeseci kasnije saznala je da je u drugom stanju, da bi u oktobru prošle godine na svijet donijela djevojčicu Viktoriju. Iako je imala namjeru da se kroz šou-program "Tvoje lice zvuči poznato" vrati na estradnu scenu Slavica Ćukteraš se potpuno povukla iz javnosti.

Nekada veoma popularna pjevačica svoj mir je pronašla u Novom Sadu, a dane provodi s kćerkicom dok njen suprug igra fudbal u inostranstvu. Paparaco srbijanskog Blica ju je uslikao u šetnju u parku.

- Slavica vodi jedan miran život. Viđamo je skoro svaki dan kako s kćerkom odlazi u šetnju, prodavnicu i završava svakodnevne poslove kao i sav normalan svijet. Uvijek je pristojna i slatka, prijatno se javi kad god prođe pored nas. Kćerkica joj je pravi med, već je porasla, a uskoro će proslaviti i prvi rođendan. Često odlaze u šetnju tu, u obližnji park - kaže  jedna Slavičina komšinica.

Nakon šetnje Slavica je sjela na klupicu kako bi se odmorila. Njena mezimica je sjedila u kolicima i sve vrijeme se smijala. Slavica se nije previše promijenila, nosila je helanke i jaknu, a lice je prekrila tamnim naočarima.

 

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite