DA NISU PRESADILI KOSU OVAKO BI IZGLEDALI: Broj pet će vas posebno iznenaditi

Show
DA NISU PRESADILI KOSU OVAKO BI IZGLEDALI: Broj pet će vas posebno iznenaditi
.

Jedan od većih problem muškaraca jeste ćelavost sa kojom se prije ili kasnije suoče. Tako važi i za poznate ličnosti obzirom da je trasplanacija kose sve iše popularna, na spisku se nalaze zvijezde: Matthew McConaughey, David Beckham, Robbie Williams, Elton John,Wayne Rooney i dr.

Iako mnogi od njih nikada nisu pričali o tome procedura presađivanja se podrazumijeva a ove fotografije su dokaz uspješnog zahvata. 

Oskarovac Matthew McConaughey još 1999 počela je naglo opadati ksoa pa se odlučio na transplataciju nakon čega je proglašen najseksepilnijim muškarcem. 

1-1


Po mišljenju većeg broja žena David Beckham važi za najboljeg frajera, ali da li bi bio poznat da nije bilo presađivanja kose? 

2-2

Svjetska muzička zvijezda Robbie Williams važi za seks simbol za svoju titulu se pobrinuo tako što je uradio transplataciju kose.

 


Presađivanje kose je mikrofagna metoda koja ostavlja malo ožiljke od 0,6 do 1,25mm, oporavak traje oko 7 dana a kosa počinje rasti poslije  nedjelja i tako ostaje trajna.

4-4


A ovako bi Stalone, na primer, izgledao bez kose:

5-5

Kako se priča, i mnoge domaće poznate ličnosti su se odlučile  transplantaciju , a među njima su: Vladimir Cvetković, Branislav Lečić, Milan Kalinić, Darko Kostić, Danijel Alimpić i mnoge druge javne ličnosti.

Ne propustite