SJEĆATE LI SE NJIH: Bili su poznati, a onda su nestali! EVO ŠTA SADA RADE

Show
SJEĆATE LI SE NJIH: Bili su poznati, a onda su nestali! EVO ŠTA SADA RADE
.

„Zvezde Granda“ traju već godinama, a mnogi pjevači su bili, zablistali i nestali. Mnogi učesnici su svoj uspon na vrh prekinuli, iako su imali sve predispozicije da budu popularni. Sanja Stojanović, Silvija Nedeljković, Cobe, pa i Slavica Ćukteraš, samo su neki od njih.

Sanja Stojanović  imala je nevjerovatnu energiju na sceni, koju je pretvarala u sjajne nastupe. Ni glasa joj nije falilo. Međutim, Sanja se našla u centru seks skandala i nakon toga se povukla i udala.

1

Priča Silvije Nedeljković je dobro poznata. Silvija je bila jedna od prvih „Zvezda Granda“, ali ona se udala za dugogodišnjeg dečka, fudbalera i potpuno zapostavila karijeru.

2

Slična sudbina čeka i Slavica Ćukteraš, koja se potpuno posvetila porodici.

3

Slobodan Batjarević Cobe zabilježio je nezapamćeni uspjeh pjesmom "Mambole". I to bi bilo to. istina je da je Cobe i dalje jako aktivan muzički, ali nije popularan kao prije par godina.

4

Renato Henc se takmičio u „Zvezdama Granda“ prije nekih desetak godina. Sjajnog vokala, koji je mogao da iznese svaku pjesmu, smiješila mu se velika karijera. Ili, ipak ne. Renato, isto kao i Cobe, i dalje snima, ali bez većeg odjeka.

5

Ne propustite