PAKAO ANDREJA ATIJASA: Anabela ne priča o tome! Njen muž je dobio dijete godinu prije braka!(FOTO)

Show
PAKAO ANDREJA ATIJASA: Anabela ne priča o tome! Njen muž je dobio dijete godinu prije braka!(FOTO)
.

Anabela, majka učesnice "Zadruge" Lune Đogani i supruga bosanskog biznismena Andreja Atijasa, logično, ne priča o problemima koje je imao samo godinu dana prije braka s njom.

Međutim, 2012. godine novinski stupci bili su puni o vijesti da je tadašnji Anabelin dečko, a kasnije muž, postao otac dječaka Leona, koji je rođen 5. avgusta iste godine.

Podsjetimo, Andrej Atijas je sam govorio da je sa Jasminom Skender proveo jednu noć u hotelu i da je uskoro od nje saznao da će postati otac. Jasmina je odlučila da svoju priču podijeli sa javnošću, što joj je Atijas veoma zamjerio. Pojavila se u studiju jedne televizije sa bebom Leonom, starim tri mjeseca.

- Ja sam sve vrijeme ćutao samo zato što sam štitio svoje dijete u njoj. Svoje dijete sam štitio. Nisam htio da joj narušim zdravlje ni na jedan način. Nijedan komentar nisam htio da dam, nijednu izjavu nisam dao. Pustio sam je da priča šta hoće. Međutim, sad je malo prešla granicu. Sad je počela da napada i da šalje sama na uredništvo i ja sam rekao da više neću da ćutim. Sad štitim Anabelu i svoju malu Blankicu - rekao je jednom prilikom Andrej za Pink BiH.  

Andrej je 2014. godine dobio kćerku Blankicu sa Anabelom. Jasmina, inače vlasnica kozmetičkog salona iz Zenice, je još tokom trudnoće progovorila o vezi sa Andrejem. Ona je tvrdila da su njih dvoje bili u ozbiljnoj vezi, a jednom prilikom se osvrnula i na Anabelu.  

- Činjenica da moja beba nije osjetila očevu ruku dok je bila u stomaku i mogućnost da će moje dijete rasti bez oca - prevelik su ceh za još jednu Anabelinu neuspjelu ljubav - govorila je Jasmina 2012. godine. S druge strane, i Andrej je govorio da prolazi kroz pakao zbog Jasmine, jer mu ne daje da viđa dijete. On je govorio da joj uredno plaća alimentaciju, dok je Jasmina tvrdila suprotno.

U međuvremenu, situacija je završila na sudu. Andrej je tužio Jasminu, a u zahtijevu od suda traži da viđa dijete.

(srbijadanas.com)

Ne propustite