Rada Manojlović otkriva zbog kojih je pjesama plakala: To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića!

Show
Rada Manojlović otkriva zbog kojih je pjesama plakala: To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića!
.

Da stara izreka „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ važi, na svojoj koži najbolje je osjetila pjevačica Rada Manojlović.

Naime, jedna od najuspješnijih „Grandovih” zvijezda u razgovoru za srbijanski medij Alo otkriva koji su sve hitovi prošli kroz njene ruke i zbog čega joj se nije dalo da ih snimi. 

- Najveći sam baksuz na estradi, to potpisujem. Cijeli Severinin album „Bred Pit” sam otpjevala ja. Međutim, iz nekog razloga se Saša Popović nije dogovorio sa „aspirincima”, pa su te pjesme otišle Severini - kaže Rada i pojašnjava:

- To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića. On je o svemu odlučivao i plaćao, i njegov sud je bio da ne treba da objavim taj album. Tada sam toliko plakala, ali ništa mi nije vrijedlo - ispričala je Manojlovićeva.

Tek kada je izašao Severinin album, direktor „Granda” je shvatio da je donio pogrešnu odluku, kaže Rada. 

- Kada se sve zaršilo, Saša mi je rekao: „Rajka, izvini, ali ja to stvarno nisam prepoznao.“ Moram da kažem da Popović zaista nije imao lošu namjeru, a kasnije su mi se iskupili, pa su mi uradili „Marakanu” i „Alko-test” - naglašava pjevačica i dodaje da je nakon toga nastupilo drugačije pravilo u „Grandu”.

- Tada je Popović odlučio da promijeni ugovor sa svim zvijezdama „Granda”. Naime, u prvih godinu dana samo on ulaže, a poslije sami biramo pjesme, ali ih sami i plaćamo - objasnila je Rada i otkrila da je pjesma „Tri čaše”, veliki hit Milice Todorović, prvobitno bila njena.

 

Ne propustite