CURE NE OČAJAVAJTE: Nije princ Harry jedini, ima još slobodnih prinčeva

Show
CURE NE OČAJAVAJTE: Nije princ Harry jedini, ima još slobodnih prinčeva
.

Iako je Harry našao svoju princezu, to ne znači da nema još prinčeva diljem svijeta. Evo još tri princa- koji su mladi, zgodni i što je najvažnije slobodni. I dok ćete zbog nekih morati potegnuti do Jordana, ima i onih koji su ipak bliže...

Princ Hussein bin Abdullah od Jordana

1

Sin jordanskog kralja Abdullaha i prelijepe kraljice Ranije ima 23 godine, a jednog dana preuzet će tron. Hussein obožava fudbal, druži se s 'političkim facama' poput Angele Merkel. Uz to je prava Instagram zvijezda sa više od milion followera, piše tabloid.hr.

Šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktoum od Dubaija

2

On ima 35 godina, mlad je, zgodan i bogat, a a od milja ga zovu Fazz. Osim što će jednog dana upravljati Dubaijem, Fazza obožava ronjenje, bicikliranje i piše poeziju. Na Instagramu ga prati 6 miliona ljudi, a on je zasad slobodan. Nismo sigurni da će dugo tako ostati.

Princ Sébastien od Luksemburga

3

On ima 25 godina, najmlađi je od petero djece i vojni časnik je u luksemburškoj vojsci. S obzirom da je najmlađe dijete u obitelji vjerojatno neće nikada biti kralj, no samim time imat će dovoljno vremena za obitelj, ali i svoje gušte poput- skijanja, plivanja, ragbija i planinarenja.

Ima još momaka na tržištu, no u svakom slučaju, ova tri  izgledaju 'najbolja prilika'.  

Ne propustite