"Učinila je jednu ludost" Dugo nije željela da govori o svom suprugu: Prijateljica Sanje Marinković otkrila je tajnu o njenom suprugu (FOTO)

Show
"Učinila je jednu ludost" Dugo nije željela da govori o svom suprugu: Prijateljica Sanje Marinković otkrila je tajnu o njenom suprugu  (FOTO)
.

Kada se drugarica umješa, nastane neprijatna situacija.

Pored toga što su koleginice, Sanja Marinković i Vesna Dedić su i veoma dobre prijateljica. Njih dvije ne kriju da obožavaju da vrijeme provode zajedno, te i ne čudi što je upravo Vesna Dedić bila svjedok početka ljubavi poznate voditeljke.

Sanja Marinković dugo nije željela da govori o svom suprugu, ali je njena drugarica Vesna otkrila da je početak ljubavi sa Aleksandrom Uhrinom bio veliki preokret u Sanjinom životu, kao i da je poznata voditeljka tada učinila jednu ludost kako bi ga vidjela.

Oni su montirali cijelu noć emisiju „Sve za ljubav“ i onda je mene ujutru zvala i rekla: „Znaš kakav je frajer montažer!“ Tog narednog dana trebalo je da zajedno održimo predavanje u našoj školi novinarstva. Sanja je došla u nekoj bijeloj čipkanoj bijeloj suknji, gore nešto polugolo, bože me oprosti, i rekla mi: „Slušaj, ti danas sama držiš predavanja, ja idem da vidim da li je onaj na smjeni!“ Otišla, i bilo šta je bilo“, otkrila je Vesna Dedić u emisiji „Amidži šou“

Sanja nije ostala dužna, te je odala još jedan neobičan detalj.

Ja sam montirala prilog. Trebalo je da dođe na smjenu. Kada je ušao, krenula je pjesma „Pogledi u tami“. Ta pjesma je obilježila početak naše veze“, rekla je Sanja.

( IZVOR: GLOSSY/AMIGI ŠOU )

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su se Sanja Marinković i Aco Pejović snašli u ulozi manekena?

S obzirom da je riječ o profesionalcima, svako u svom poslu, nije bilo dileme da će se Sanja Marinković i Aco Pejović odlično snaći kao manekeni u modnom editorijalu magazina “Hello!”. Novinarka i voditeljka i popularni pjevač savršeno su nam dočarali vrijeme romantike, damskog ponašanja i gospodskih manira dvadesetih godina prošlog vijeka.

Dugogodišnji prijatelji i saradnici, a prije svega uspješni pojedinci, koji duže od dvije decenije nižu uspjehe u svojoj branši, pokazali svoju drugačiju, široj javnosti malo poznatu neposrednu stranu. 

Četrdesetčetvorogodišnji Aco i dvije godine mlađa Sanja prihvatili su ovaj modni izazov i zaraznom energijom dvadesetogodišnjaka pokazali da su godine dobar preduslov za životnu mudrost.

Naravno i to da ih nikada nije napustila mladalačka životna energija i želja za igrom.

 

Ne propustite