Ona svakodnevno stavlja štipaljku na uho: KADA VIDITE ZAŠTO, URADIT ĆETE ISTO!

Zanimljivosti
Ona svakodnevno stavlja štipaljku na uho: KADA VIDITE ZAŠTO, URADIT ĆETE ISTO!
.

Prema refleksologiji, pritiskom na određene tačke u vašem tijelu može eliminirati bol, potpuno nepovezanih dijelova tijela. To je posebno područje medicine koje je nedavno stekao puno popularnost, jer se čini da se radi čuda. Uho je vrlo zanimljiva stvar tlak jer sadrži mnogo živčanih završetaka, a može učinkovito smanjiti bol, ako se pritisne.

Korištenje štipaljka možete pritisnuti određen živac i olakšati nelagodu ili bol. To je iznenađujuće, ali to stvarno radi. Uho ima 6 pritisak bodova koji su povezani s različitim dijelovima tijela, a ako se pritisne zaista može imati nevjerojatne učinke. Ovdje je popis sa 6 čuda bodova i dijelova tijela oni povezani. Ispod imate sliku sa tačan položaj svake točke označene sa brojevima u skladu s tim.

1-1

1. Leđa i ramena

Ako pritisnete gornji dio uha ćete riješiti bola u leđima i ramenima. Pritisnite kvačicu na gornjem dijelu uha za 60 sekundi i leđa bol i napetost će nestati. Za najbolje rezultate, ponoviti postupak nekoliko puta tijekom dana.

2. Organi

Ova tačka je spojen na svaki organ u tijelu pa ako se osjećate nelagodu na unutarnjoj trebali nekoliko puta nježno masirati ovom trenutku jedan dan za ublažavanje boli. Međutim, ako je bol je uporan trebali posavjetovati sa svojim liječnikom.

3. Zglobovi

Ova tačka tlak povezan s zglobovima pa ako se osjećate bol u zglobovima možete pritisnuti štipaljka na ovom mjestu i osloboditi svoju bol odmah. Ipak, ako imate kroničnu bol, možda biste trebali potražiti stručnu pomoć.

4. Sinusi i grlo

Stvar pritisak na donji dio uha je povezana sa sinusima i grlu i ako pate od sinusa, infekcija ili upale grla štipaljkom po tom pitanju može raditi kao šarm.

5. Probava

Probavni problemi mogu riješiti pritiskom na točku odmah iznad ušne resice. Ako osjetite bol u trbuhu ili grčevi, vaši problemi će u potpunosti nestati. Najbolji dio je da ona također može koristiti kao mjera opreza.

6. Glava i srce

Dva najvažnija organa su povezani u trenutku pritiska unutar uha. Glavobolje i manji kardiovaskularni problemi mogu otkloniti primjenom tlaka sa štipaljkom ili prstima na tom području.

Ne propustite