RASKOŠNA KUĆA U CENTRU LONDONA: Zavirite u dom princa Harryja i Meghan Markle

Show
RASKOŠNA KUĆA U CENTRU LONDONA: Zavirite u dom princa Harryja i Meghan Markle
.

Nakon što je pokupila svoje stvari iz djevojačkog stana u Torontu,  u kojem je provela posljednih sedam godina, Meghan Markle je stigla u London i započela sa uređivanjem doma u kojem će uživati sa vjerenikom, princom Harryjem.  

Par će živjeti u kući koja nosi naziv Notthingam Cottage, a nalazi se na posjedu Kensingtonske palate, u kojoj su donedavno živjeli i princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Riječ je o dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt i okružena je drvenom bijelom ogradom i gomilom zelenila.

Unutrašnjost doma ovog sretnog para još nije dostupna javnosti, ali pretpostavlja se da je uređen u starom engleskom stilu, prepoznatljivom po korišćenju cigle i rustičnih elemenata, u kojem dominira drvo.

princ1

Uz prostranu dnevnu sobu koja se nadovezuje na trpezariju i kuhinjicu, kuća ima veliku spavaću i dodatnu gostinjsku sobu, a da ne bi bilo prepirke oko kupatila, u kući se nalaze dva. 

Sudeći prema fotografijama stana Megan Markl u Torontu, kada je oduševila istančanim ukusom za uređenje enterijera, veruje se da će i svoje novo ljubavno gnijezdo dovesti do savršenstva. Još uvijek nije poznato hoće li novopečeni vjerenici tamo ostati da žive i nakon vjenčanja koje je predviđeno za proljeće sljedeće godine.

 

Ne propustite