Marija Šerifović otkrila istinu O VEZI SA ELENOM KARIĆ i odnosu sa ocem

Show
Marija Šerifović otkrila istinu O VEZI SA ELENOM KARIĆ i odnosu sa ocem
.

Beogradska štampa prije nekoliko mjeseci pisala je o ocu Marije Šerifović, Rajku, koji je pričao kako je ogorčen na kćerku i bivšu suprugu Vericu. On tvrdi da ga je Verica uz lažnog svjedoka strpala u zatvor, a da mu najteže pada to što njegova nasljednica podržava majku. Tada je navodio da ga je Marija zaboravila i da nemaju nikakav kontakt.

S druge strane, Marija ističe da su odnosi u njenoj porodici sada u najboljem redu.

Rajko je veoma sličnog karaktera kao ja, izuzetno je impulsivan i vjerovatno se to objašnjava nekom količinom ljutnje, nezadovoljstva… Ne kažem da je ova epizoda u našim životima nešto čime treba da se ponosimo, ali bilo je, prošlo je i Šerifovići su pod kontrolom, - kazala je Marija.

Pjevačica je prvi put je progovorila o odnosu sa Elenom Karaman Karić. Naime, tabloidi su navodili kako su Marija i Elena u vezi.

- Kao što nisam komentarisala tada, apsolutno neću komentarisati ni sada sve priče koje su se pojavljivali u vezi sa Elenom Karaman-Karić. Elena Karaman-Karić ima svoju porodicu, Marija Šerifović ima svoju porodicu, svako ima svoje planove i svako od nas je, pretpostavljam, u svom okruženju izuzetno srećan, i to je moj jedini komentar - rekla je pjevačica prenose srbijanski mediji.

Ne propustite