Potpuno prirodno: 2 EFIKASNA sastojaka od kojih ćete zaboraviti na MENSTRUALNE BOLOVE

Praktična žena
Potpuno prirodno: 2 EFIKASNA sastojaka od kojih ćete zaboraviti na MENSTRUALNE BOLOVE
.

Ovaj recept je napravio jedan od svjetskih renomiranih ayurvedskih liječnika, Vasant Lad, u svojoj knjizi “Znanost o Ayurvedi” jedan od najviše preporučenih kućnih pripravaka pritv za grčeva. To čini korištenje dva svestrana sastojaka koji se mogu primijeniti u mnogim dijelovima vašeg svakodnevnog života.

Za zdrav holistički život, da bi znali da smo veliki ljubitelji aloe vere. Jedan od najsvestranijih biljaka koje mogu rasti u vašem domu, aloe vera ima antibakterijsko, protuupalno i antioksidativna svojstva. Među brojnim prednostima, neke značajne one uključuju:

Pomaže u liječenju neredovite menstruacije

Ubrzava zacjeljivanje rana i opeklina

Tretira rak čireve

U ovom receptu, aloe vera pomaže u ublažavanju boli i upale povezane s kontrakcija maternice. Ako to nije dovoljno, ona također pomaže zadržati svoj redoviti protok krvi kad imate menstruaciju.

Kada je riječ o zdravstvenim prednostima začina, jedan od najatraktivnijih začina je crni papar. Crni papar je izvrstan izvor mangana i vitamina K. Samo 2 kašičice cijele crne papra ima 37% dnevno preporučena unosa mangana! Kao i aloe vera, crni papar ima antibakterijsko i antioksidativna svojstva koje rade na promicanju zdravlja vašeg tijela. U ovom receptu, crni papar pomaže osigurati daljnje olakšanje boli.

Umjesto da bi vaše tijelo osjećati još gore s lijekovima, probajte ovaj prirodni aloe vera tretman za svoje grčeva!

Sastojci:

1 kašičica aloe vera gel

Prstohvat crnog papra u prahu

Upute:

Uzmajte 1 kašičicu 3 puta dnevno .

Ne propustite