DETALJI IZ PROŠLOSTI MARKA DNK: Evo zašto ne može da uzme kćerku i hoće li im ikada vratiti!

Show
DETALJI IZ PROŠLOSTI MARKA DNK: Evo zašto ne može da uzme kćerku i hoće li im ikada vratiti!
.

Marko Kocić i Divna Milanović, poznati kao učesnici emisije "DNK", otišli su u rijaliti "Zadruga" a da prethodno nisu obavijestili ni Divnine roditelje kod kojih su ostavili kćerku Kristinu, a ni Centar za socijalni rad.

To je dovelo do toga da Centar za socijalni rad Kristinu uzme od Divninih roditelja, i da je Centar za porodični smještaj i usvojenje smjesti u hraniteljsku porodicu koja će se adekvatno brinuti o djetetu.

Iako su svi očekivali da će Marko Kocić po izlasku iz "Zadruge" uzeti dijete i vratiti ga kući, kako saznaje Telegraf to nije moguće pošto on nije sposoban da sam brine o djetetu!

Naime, kako priča sagovornik iz Centra za socijalni rad, Marko je sudskom odlukom lišen poslovne sposobnosti, a zbog toga, kao i saznanja šta je Marko radio u prošlosti te kako se ponašao sada u rijalitiju, ne može samostalno da čuva malu Kristinu!

"On je, valjda, prodavao imovinu kad je postao punoljetan. Ponašao se već kako se ponašao... I onda je, da bi se zaštitila imovina, došlo do toga. Ne znam šta je tu sve bilo, ali on je živio sa dedom i babom. Njemu je stariji brat trajno smješten u ustanovu... Deda je brinuo o Marku, bio mu je staratelj, on je odrastao pored dede, ali zbog njegovog ponašanja je lišen poslovne sposobnosti. Ne možemo samo njemu da povjerimo dijete", otkriva sagovornik Telegrafa.

"Marko je s Divnom u vanbračnoj vezi i Divna je brinula o djetetu. Divna je bila odgovorna za dijete. Marko je malo labilnog ponašanja, nestabilan je... Oni nisu bili ni korisnici socijalne novčane pomoći. On ima majku koja radi u inostranstvu, koja im je pomagala. Rekla je da njima ne treba socijalna novčana pomoć. Njeni roditelji jesu korisnici novčane socijalne pomoći, ali ni oni nisu imali adekvatne uslove da se staraju o djetetu, mada je najbolje rješenje bilo da dijete bude u svojoj porodici. Ali, nemaju adekvatne uslove. Skrenuta im je i pažnja da dijete ne vode pred novinare, da dijete ne izlažu nekim takvim sadržajima, oni su ga odveli tamo gdje su pravili svadbu... Dijete ne može da se provlači po takvim emisijama", objašnjava sagovornik.

Na  pitanje da li to znači da će Kristina biti u hraniteljskoj porodici sve dok Divna ne izađe iz rijalitija, Telegraf.rs je od sagovornika dobio potvrdan odgovor.

Ne propustite