Čudesna krema za uklanjanje tetovaža, bezbolno i bez nuspojava

Praktična žena
Čudesna krema za uklanjanje tetovaža, bezbolno i bez nuspojava
.

U bliskoj budućnosti, laser neće biti jedino rješenje kojim ćete se moći riješiti tetovaža koje ste požalili! Jedan kanadski inovator upravo razvija čudesnu kremu koja može izbrisati tetovažu - sve to, bezbolno i bez nuspojava!

Svi znamo da prije nego se odlučimo na motiv tetovaže, treba dobro, dvaput, čak triput razmisliti - jer tetovaže su nepovratne. Ako nam se tetovaža ipak ne sviđa nakon nekoliko godina, imate 3 rješenja: "pregaziti" tetovažu drugom, ako je moguće, maskirati je make-upom, ili je odstraniti laserom.

Jedini problem s laserom je što je ta tehnika vrlo skupa: ovisno o veličini tetovaže, cifre za laser mogu se popeti i preko 4000 kuna. Osim toga, tretman dugo traje, i vrlo je bolan.

Čudesna krema uskoro na tržištu?

Uskoro će se na tržištu pojaviti i četvrto rješenje: kanadski inovator Alec Falkenham sa sveučilišta Dalhousie, trenutno radi na formuli preparata koji će moći izbrisati neželjenu tintu. Kako će ta krema djelovati, po kojem principu? Biti će to krema koja će mijenjati stanice kože impregnirane tintom s novim stanicama, bez tinte. Sve to bez nuspojava, niti iritacije niti ožiljaka, po povoljnoj cijeni: manje od 10€ za kvadratnih centimetara kože! 

Zasada, ovaj proizvod budućnosti je još u testnoj fazi, i to testirano na koži malih svinja - koži koja je najbliža našoj. Ali, kako kaže kanadski inovator, dobrovoljci koji žele testirati njegovu kremu već čekaju u redu... 

Imate li vi tetovažu koju ste požalili?

Cosmopolitan.hr

Ne propustite