OVO JE KUĆA MLADE PJEVAČICE GRANDA: U dvorištu ima park sa bazenom, ali sačekajte dok vidite unutrašnjost (FOTO)

Show
OVO JE KUĆA MLADE PJEVAČICE GRANDA: U dvorištu ima park sa bazenom, ali sačekajte dok vidite unutrašnjost (FOTO)
.

Pjevačica Granda Tamara Milutinović ima raskošnu porodičnu kuću u Rušinju.

- Dobro došli u moj porodični dom u Rušnju. Ovde živi nas sedmero - mama, tata, brat sa suprugom i dvoje djece i, naravno, ja. Došli ste u pravom momentu. Ručak samo što nismo postavili - poručila je pjevačica.

t-gktkqturbxy9lmmrjzjuxnznknjblmzu5odcxnmy5otmxyjcwzwnmns5qcgvnkzmczqooaa

- Volim da kuham, iako možda ne delujem tako. Volim da spremam prava srpska jela: gulaš, sarmu, pasulj... Žao mi je što niste bili tu dok smo pripremali jela, pa da vidite kako sve to izgleda u mojoj režiji - kazala je pjevačica, i pokazala ostatak kuće.

- Ovo je moja dnevna soba, ovde se odmaramo i družimo, porodično gledamo TV i ćaskamo. Kada su hladni dani, najviše volimo da sedimo ovdje i grijemo se kraj kamina. Kod nas je uvijek veselo, igramo se sa našim klincima i kucom Medom, ovde se ja ispružim i odgovaram fanovima na poruke - objašnjava Tamara.

ef1ktkqturbxy9kzgiynzm5mzjknmm0ztyyngnln2zkzwmzowixm2zmnc5qcgvnkzmczqooaa

Milutinovićeva  je priznala da je roditelje jedva nagovorila da joj dozvole da se bavi pjevanjem.

- Živim u patrijarhalnoj porodici. Roditelji nisu hteli da se bavim pjevanjem. Međutim, kada roditelji vide da ti silno želiš da se baviš time i da se tu pronalaziš, onda na kraju popuste. Mada se moja mama još uvek ne miri s tim da sam ja pjevačica. Otac me je pratio na svim nastupima u početku, ali kada se uvjerio da mene ima ko da pazi i čuva, da sam bezbjedna, prestao je. Pokušavali su na razne načine da me odgovore od želje da budem pjevačica. „Šta će ti to“, govorili su, „hajde da ti otvorimo neki salon, neki butik, to je za žensko. Zašto da te neko maltretira?” Na kraju je bilo po mom - otkriva pjevačica, i dodaje da njen tata ima staromodan stav i kada je estetska hirurgija u pitanju.

xdektkqturbxy9iyzqwztdkmzvjymywndqwyzu1mjk1zjzhywm1ntazzc5qcgvnkzmczqooaa

zoyktkqturbxy84zda5yzjkymjlodrmy2e2ntiyzde2odbkn2e2yzu1my5qcgvnkzmczqooaa

18uktkqturbxy9mzduymmfim2u4odjizjhmyjq1mznjztnhngnkyjlhzc5qcgvnkzmczqooaa

- Kao svaka žena, i ja bih voljela nešto na sebi da promenim. Volela bih malo da povećam usne. Možda bih za neku godinu povećala i grudi, ali što sam starija, shvatam da mi to ne treba. Zasad sam prirodna. Jedino na sebi što imam vještačko jesu nokti. Čak ni vještačke trepavice nemam. Možda ćemo nekad nešto i menjati... Evo, tata kaže „neće da može!” - otkriva pjevačica, koja se uporedo šali sa članovima svoje porodice.

 

(Novi.ba/Pulsonline.rs)

 

Ne propustite