DOM BUDUĆNOSTI: Izgradnja traje samo 6 sati (VIDEO)

Arhitektura i dizajn
DOM BUDUĆNOSTI: Izgradnja traje samo 6 sati (VIDEO)
.

Stvara prijatnu i udobnu atmosferu koja se može prilagoditi prema vašim potrebama. U vrijeme kada cijene nekretnina prelaze naše standarde, italijanski Renato Vidal stvorio je brilijantnu alternativnu, tradicionalnu kućicu za stanovanju.

“Plutajućoj” kući koja košta svega 50.000 KM nisu potrebne betonske osnove,  vrijeme za komletan sastav traje svega 6 sati.

Kuća je certifikovana kao seizmički sigurna i stvorena visokokvalitetnim materijalom. Dolazi u različitim dimenzijama. Kuće se proteže na 290 kvadratnih metara. Svi osnovni modeli uključuju kupatilo sa sanitarnim čvorovima, kuhinjske priključke, jednokatno stepenište i tehničke instalacije, prenos Fresh press.

Izgleda kao obična kuća, ali sve ispod eksterijera je potpuna suprotnost od “jednostavne”.Na jednom mjestu se može konstruisati bez betonske osnove. Strukture se mogu montirati kako bi se potpuno isključile sa dodatkom solarnih panela, sistema sive vode i LED osvetljenja. “Stvara prijatnu i udobnu atmosferu koja se može prilagoditi prema vašim potrebama”, piše na internet stranica arhitekta Renato Vidal. Vrijeme isporuke traje do 60 dana nakon prihvatanja završnih crteža.

Ne propustite