Nisam imala šta da jedem prije Saše Popovića! SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA DETALJE

Show
Nisam imala šta da jedem prije Saše Popovića! SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA DETALJE
.

Pjevačica i supruga Saše Popovića, ispričala je do sada nepoznate detalje iz svog života.
 
Ona je u emisiji otvoreno govorila o siromaštvu u kome je živjela prije udaje za Sašu, ističući da se toga nimalo ne stidi.

"Ja sam prije Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i djecu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda prije Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i riješila da to promjenim", rekla je Suzana u emisiji "Press pretres".
 
Na početku karijere, pronalazila je najbolje načine da zaradi novac.

"Bio je neki splav na kom sam pjevala za 50 maraka i sutra imala da sebi kupim hljeb, mlijeko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živjela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvijek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje", objasnila je Suzana.

Ne propustite