Bio je “debeljuco”, a sad je kao top model: PRIČA OVOG MOMKA JE FASCINATNA

Zanimljivosti
Bio je “debeljuco”, a sad je kao top model: PRIČA OVOG MOMKA JE FASCINATNA
.

U školi su ga zvali “Buco debeljuco”, a omiljena mu je hrana bila ona iz restorana brze prehrane. Zbog svoje debljine godinama je trpio uvrede, a onda je, u ranim dvadesetima, odlučio prestati jesti hamburgere i početi vježbati.

Kile su počele padati, a Austin Shifflett postao je privlačni mladić.

austin-shifflet-600x800

Mislio sam kako će višak kilograma sam nestati, jer sam tada još rastao. Međutim, sve je izmaknulo kontroli”, prisjeća se mladić svojih školskih dana.

Vrijeđali su me verbalno. Na tjelesnom su me nazvali ‘Buco debeljuco’ i taj se nadimak zalijepio za mene. Inače nisam osoba koja se sukobljava pa bi se samo nasmijao na to. Nisam im želio pokazati da me to pogađa”, rekao je Austin.

Kasnio je sa školskim gradivom. To što su ga u školi zadirkivali zbog tjelesne težine loše se odrazilo na njegove ocjene. Umijesto da učini nešto po pitanju svojeg zdravlja, počeo je još više jesti. Hranio se nezdravo, a kada je vaga pokazala 146 kilograma, shvatio je ozbiljnost situacije.

Nakon tri mjeseca, uspio je smršavjeti 38 kilograma. Počeo je i vježbati.

austin-shifflett

Osim broja na vagi, nakon što je drastično smršavio, promijenile su se i brojne druge stvari u njegovom životu. Dok je bio “Buco debeljuco”, Austin je bio povučen, a kada je smršavio postao je samouvjeren.

Počeo sam izlaziti s djevojkama. Prije me nisu htjele niti pogledati. Najbolje od svega, oni koji su mi se prije rugali, sada me pitaju za savjet kako osvojiti curu”, kaže i dodaje kako im ne zamjera što su mu se rugali.

 

Ne propustite