IMA LI ISTINE?

Kad-tad će vam zabost nož u leđa: OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJGORI PRIJATELJI

Objavljeno:21.11.2017 - 20:47
A A A Times Arial

Neki znakovi su tvrdoglavi i imaju mnogo mana koje mogu da smetaju u odnosu, ali ono što im je zajedničko je to da su odani i da bi uradili sve za prijatelja. Drugi ne znaju ni značenje tih pojmova.

Jarac

Jarčeva najgora osobina je samoživost i hladnokrvnost. Teško će priznati da ga je neko povrijedio, i uvijek će raditi ono što on hoće, makar mu se to obilo o glavu. Na Jarca ne možete nikada da se potpuno oslonite. Ako mu dosadi izlazak, bez trunke grižnje savjesti će ostaviti prijatelja samog u klubu i otići će u drugi da se nađe sa drugom ekipom. I on u tome ne vidi ama baš ništa loše. Ukoliko ga imate kao površnog prijatelja, vaš odnos će biti sjajan, ali za nešto dublje potrebno je mnogo više truda i to isključivo samo sa vaše strane.

Rak

Ne daje vam direktno do znanja da ste mu potrebni, već okoliša i očekuje da između redova pročitate kakav problem ima. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsjetiti na to. Pošto često menja raspoloženja nesiguran je kao prijatelj, jer nikad ne znate pod čijim će uticajima i kada popustiti njegov oklop. Kada vi imate problem, saslušaće vas, pa će krenuti da kuka o stvarima koje njega muče. Koliko god je nesavladiv vaš problem, Rakov je uvijek gorim.

Lav

Ono što sa čim Lav ne može da se izbori je sujeta koja ih spriječava da se otvore i pokažu svoju ranjiivost drugoj osobi, pa makar je znali cijeli život. Nikada neće priznati nešto čega se stidi,  uvijek ćete imati utisak kao da o njemu znate manje nego što on zna o vama. Lako će vas ostaviti na cjedilu i teško će prihvatiti svoju grešku. "Izvini" je riječ koju neće lako, ako je i ikada prevali sa usana. Nije odan prijatelj i prije će ostati sam nego inicirati da popravi odnos, čak i kada zna da je on kriv za to. Čak i da je na nekom nivou svjestan toga nikada to neće priznati – sebi, a kamoli drugima. U njegovoj glavi, on je savršen.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!