ANABELA PROLAZI PAKAO ZBOG LUNE: Sve je ovo bolesna igra! Ne mogu više ni da gledam!

Show
ANABELA PROLAZI PAKAO ZBOG LUNE: Sve je ovo bolesna igra! Ne mogu više ni da gledam!
.

Zbog dešavanja između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, Anabela Atijas, Lunina majka proživljava pakao, a evo kako je prokomentarisala dešavanja.

Naime, pjevačica je jako uznemirena i zabrinuta za svoju kćerku Lunu Đogani, a onda je rekla svoje mišljenje o cjelokupnom rijalitiju, piše Telegraf.rs.

"Ne dajem više nikakve intervjue, zaista je dosta. Prosto više nisam u stanju ni da gledam ni da komentarišem. Rekla sam na početku, u "Zadruzi" kada smo se sreli, sve što sam imala i moje mišljenje je i dalje isto. Ja stojim iza toga da je sve to jako pametno isplanirano", kaže ona.

Pjevačica je bila zabrinuta i za mentalno zdravlje svoje kćerke Lune koja je u posljednje vrijeme neraspoloženija i tužnija nego ikada, a o Kijinom ulasku u Zadrugu, imala je oštar komentar.

"Ovo je sve otišlo predaleko, nitko više od nas nijednog momenta ne uživa! Ma kakvi, teško je naći riječ da kažem, ali dobro... Ne želim više da učestvujem u ovoj bolesnoj igri, ovo je bolest što rade ljudima, igraju se s mentalnim zdravljem", rekla je Anabela.

 

Ne propustite