JAKO PONOSAN NA NJEGA: Ovo je SIN legendarnog ŽELJKA BEBEKA, krenuo je očevim stopama! (FOTO)

Show
JAKO PONOSAN NA NJEGA: Ovo je SIN legendarnog ŽELJKA BEBEKA, krenuo je očevim stopama! (FOTO)
.

Sin legendarnog pjevača Željka Bebeka, Zvonimir (14), krenuo je očevim stopama.

Naime, on je sa slavnim ocem zajedno nastupio na CMC festivalu u Vodicama sa numerom “Ono nešto naše”.

- S obzirom da smo prvi put zajedno nastupali pred ogromnom publikom i na mjestu koje je važno za muziku, imao sam veću tremu nego kada sam sam na pozornici. Na svu sreću trema brzo prođe i zaista smo tokom cijelog nastupa u svirci uživali i sin i ja - priča Bebek i dodaje da nije vjerovao da će tako brzo sin Zvonimir krenuti njegovim stopama.

ussktkqturbxy9hmdmzmtdlzmq2n2mzmdkzzwq5otewytlly2e5y2jkyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

- On je prije samo dvije godine krenuo na Rok Akademiju u Zagrebu i odličan je đak. Iako je mlad, mislim da je bogata muzička karijera pred njim. Naravno, kada nešto u životu radite iz sve snage i od srca, onda su velike mogućnosti da postanete izvrsni. Ja sam mu to savjetovao i on je prihvatio moj savjet. Vrijedno radi svakog dana i sve je bolji i bolji.

Na pitanje da li smatra da može da u budućnosti zasjeni tatinu karijeru, Zvonimir u smješak kaže:

- Teško je imati veću karijeru od tatine, ali ću se potruditi da uradim sve što je u mojoj moći.

vtcktkqturbxy81mmfhnwy0mju1zdkwndljmwe1nduwnzfkogy2owrjyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Od Željka saznajemo da će i u buduće, često nastupati zajedno sa sinom.

- On će biti čest gost na mojim budućim nastupima i to sa jednom ili dvije pesme kada budem radio žive svirke sa bendom. Premlad je da bi preuzeo na sebe odgovornost vodećeg čoveka u bendu, ali može da bude na bini i odsvira sve one stvari koje ćemo u budućnosti komponovati za dvije gitare. Smislićemo mi način na koji ćemo nas dvojica sarađivati. Osim što će svirati na gitari, verujem da će i pjevati. Od jeseni počinje da pohađa časove pjevanja na Rok Akademiji. Jako sam ponosam tata. Često ističem da je sin lijep na mamu, a jako talentovan na tatu - s ponosom priča Željko Bebek.

(Blic.rs)

Ne propustite