PRVI SUSRET SLOBE I KIJE NAKON PREVARE: Luna zanijemila dok je slušala kako se svađaju (VIDEO)

Show
PRVI SUSRET SLOBE I KIJE NAKON PREVARE: Luna zanijemila dok je slušala kako se svađaju (VIDEO)
.

Kristina Kija Kockar prije dvije večeri ušla je u rijaliti "Zadruga", a odmah prvu večer je satima vodila razgovor sa svojim suprugom Slobom Radanovićem koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga". 

"Zaboravio si putovanja, vjenčanje, lijepe trenutke, pričaš o seksu, iznosiš prljav veš u javnost... Ne mogu da vjerujem sa kim sam bila", rekla je Kija.

 "Ogovaraš me sa svojom ljubavnicom! Sa onom tvojom đevojkom, koja me uzima u usta i kada ti nisi tu! Rekla je milion stvari, svaki dan! To su priče u kojima se ja spominjem jako ružno. Sam si sebe pokopao! Ne želim nikome ono što sam preživjela! Poslije sedam dana si me prevario. Svi smo slavili. Svi te pljuju u Zrenjaninu zbog ovoga. Mi smo iz istog grada, Slobodane, ljudi su u šoku! Što ti je ovo trebalo? Meni je žao! Tvoja majka i Zorica Marković su ti uvalile kosku", rekla je ona.

"Imala sam košmare. Tvoja greška je uništila moj život. Hvala ti! Slobodane, ja sam bila kod tvojih roditelja! Žao mi je što si pljunuo po svemu što smo radili. To se tako ne radi. Ti si za mene loš čovjek, ja mogu da te pljunem. Nisam bila spremna na javno poniženje. To nikome ne želim. Zamisli da imamo djecu? Kako to detetu da objasnim?", rekla je Kristina.

 Pogledajte kako je Sloba reagovao: 

Ne propustite