Mladić tvrdi da je vremenski putnik i otkriva što nas očekuje u budućnosti

Zanimljivosti
Mladić tvrdi da je vremenski putnik i otkriva što nas očekuje u budućnosti
.

Mladić po imenu Noah tvrdi, naime, kako dolazi iz 2021. godine, no ne smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život

Žena vremenskog putnika jedan je od najljepših ljubavnih romana po kojem je snimljen i istoimeni film, no jeste li se ikada zapitali što ako ima istine u putovanju kroz vrijeme.

Mladić po imenu Noah tvrdi, naime, kako dolazi iz 2021. godine, no ne smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život.

Međutim, otkrio je nekoliko stvari koje nas navodno očekuju u budućnosti. Kaže kako će Donald Trump ponovno biti izabran za predsjednika 2020. godine te da će umjetna inteligencija biti u punom zamahu i da će uređaji poput Googleovih naočala preuzeti sve.

– Nije mi namjera nikoga zavaravati. Moj je jedini cilj dokazati da putovanje kroz vrijeme postoji jer sam ja vremenski putnik – govori on u kameru, no lice mu je zamagljeno kako ga se ne bi moglo identificirati.

On je video poslao YouTube kanalu Paranormal Elite koji ga je objavio, a u kojem tvrdi kako je zapravo star 50 godina, no uzeo je lijek za pomlađivanje zbog kojega izgleda kao da mu je 25.
Mladić govori na engleskom jeziku američkim naglaskom i tvrdi kako se vratio 13. studenoga 2017. iz 2021. godine. Kaže i kako će putovanje kroz vrijeme u javnosti biti otkriveno 2028. godine.
– Zapravo živim u 2021. godini. To je vrijeme u kojem provodim najviše svoga života i kojemu pripadam – rekao je on.
Vremenski putnik otkriva i kako će električni automobili juriti i 965 kilometara na sat te savjetuje svima da novac ulažu u održive izvore energije.

Ne propustite