ZA NJIH NEMA NADE: Ovi horoskopski znakovi nikada neće ostati zajedno!

Horoskop
ZA NJIH NEMA NADE: Ovi horoskopski znakovi nikada neće ostati zajedno!
.

Vjerovatno ste primjetili da Lavu na živce posebno idu Rakovi , a Ribe se nikako ne slažu sa Vodolijom, a evo zbog čega.

Ovan

Ovan je veoma realan i čvrsto stoji na zemlji i najviše ga nervira Riba jer ima jaku intuiciju i od nje je zaista nemoguće nešto sakriti. Osim toga, Ribe su pomalo u svom svijetu i kod njih nema pravila, a to je u apsolutnoj suprotnosti s Ovnom.

Bik

Njemu društvo Ovna najmanje odgovara od svih prestalih znakova zodijaka. Ovan je vrlo nametljiv i ekspolozivan i na surviji način je u stanju doći do cilja od Bika.

Blizanci

Poznati su po svojoj nestrpljivosti i užasno lošoj organizaciji pa se najgore osjećaju u prisustvu Bika koji je veoma strpljiv i smiren, a do cilja dolazi postepeno i planski.

Rak

Pripadnici ovog znaka bježe od Blizanaca jer su previše razumni za njih. Rakovi su skloni dramatiziranju u svakoj situaciji i često ne mogu sagledati realnost.

Lav

Lavu na živce posebno idu Rakovi zbog sklonosti dramatiziranju. Zbog Rakova se obično osjećaju manje dominantnima iako ih smatraju mnogo slabijima. Zbunjuju ih njihovi obično, nerealni osjećaji.

Djevica

Tvrdoglavoj Djevici najmanje odgovara Lav iz razloga jer želi i nastoji da je uvijek u pravu. Ne sviđa joj se ni njegovo ophođenje prema novcu – ne pazi koliko troši.

Vaga

Vage i Djevice se nikako ne podnose, a sve zbog logičnog načina razmišljanja i potrebe za planiranjem svakog koraka u životu. Dok vage vole predhodno dobro razmisliti o svakoj situaciji, a Djevicama to ide na živce.

Škorpion

Ni ovaj znak se ne osjeća dobro u društvu Vage koja je inače vrlo šarmantna, pa su uvijek u njezinoj sjeni. Ako su u istom društvu, Vaga će ubrzo privući svu pažnju na sebe, a Škorpion će se osjetiti vrlo ugroženo.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su bezbrižni, a svijet oko sebe vide u veselim šarenim bojama. Zato im ne odgovaraju ljudi u znaku Škorpiona koji su skloni nekim mračnim temama prepunim mističnih detalja.

Jarac

Jarci su skloni planiranju i kontroli. Upravo zato im odu na živce Strijelci koji su sušta suprotnost – više se oslanjaju na ludu sreću i uvijek su ubjeđeni da će sve dobro završiti.

Vodolija

Oni zaista žive u svom svijetu, bez žurbe i nerviranja. Pripadnicima ovog znakak nisu ugodne oobe rođene u znaku Jarca jer su previše realistični.

Ribe

Ribe najviše iritiraju Vodenjaci,nikako ne vole njihov način razmišljanja. Od svih znakova zodijaka upravo Vodenjaci im kvare raspoloženje jer ne mogu predvidjeti njihove poteze. 

Ne propustite